Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Társasági ember vagy, vagy...

Társasági ember vagy, vagy inkább a csendet, nyugalmat szereted magad körül?

Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A nyugalmat, csendet. Nem látszik, de nálam már az is hatalmas erőfeszítés, ha elmegyek egy kávézóba találkozni egy baráttal, ha tehetem, inkább a lakásomra hívom őt, vagy annak örülök, ha a barátom lakásán találkozunk.
2018. márc. 4. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően társaságkedvelő ember vagyok, szeretem ha vannak körülöttem, ésa középpontban lehetek, de ugyanakkor az sem szeretem ha túl sokáig egy helyben, egy közösségben vagyok. Néha szükségem van egy kis Én időre, amikor tök egyedül, egymagam vagyok, elmegyek vásárolni, csajos napot tartani, vagyok otthon megnézek egyedül jó filmet és csak magammal foglalkozom. Szóval nindkettőt szeretem és mindkettőre szükségem van, attól függ épp milyen a hangulatom :)
2018. márc. 4. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Született magányos farkas vagyok, rosszul tűröm a nyüzsgést.
2018. márc. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!