Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rendeznek valahol antiszoc....

Rendeznek valahol antiszoc. Világbajnokságot?

Figyelt kérdés
Szeretnék indulni, valószínűleg komoly helyezést érhetnék el. :) 39F
2018. febr. 21. 09:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%

"Az antiszociális személyiségzavar vagy szociopátia, (angolul: Antisocial personality disorder) a nemzetközi betegség-osztályozási rendszereknek megfelelően a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara. Az antiszociális személyiség a "nem szeret, nem szorong, nem tanul" negatív triásszal írható le a legrövidebben."

"A szociális fóbia (más néven társas fóbia; szociális szorongásos zavar) egy olyan pszichiátriai betegség, mely során a páciens tartós és irracionális félelmet, szorongást érez társas helyzetekben vagy nyilvános szereplés alatt."

2018. febr. 21. 12:21
 22/25 anonim ***** válasza:
50%

Te tényleg nem érted.

Egy antiszociális ember NEM KÍVÁNCSI MÁS EMBERRE.

Te meg "találkozót" szerveznél, meg itt beszélgetsz, válaszolgatsz mindenkinek.

Na ezért írja mindenki, hogy nem vagy antiszociális. Inkább csak depis, mert a való életben talán nem tudsz ismerkedni, barátkozni. Így egy "verseny" keretén belül megtehetnéd, illetve itt arctalanul tudsz beszélgetni olyanokkal, akiket személyesen nem mernél megszólítani (de még csak válaszolni sem, ha megkérdez).

Tudom, mert a férjem tényleg antiszociális. Soha nem írna ide, engem is gúnyol, hogy mit beszélgetek idegenekkel, mit osztok tanácsot. Kerüli a tömeget, ha lehet vásárolni sem jön, ha nagyon kell, akkor is lehetőleg úgy, hogy ne sokan legyenek. Rendezvényekre nem jár. Nem szereti az embereket. 1 db barátja van, akivel jóban van. Más meg sem meri szólítani, úgy áll az idegenek felé... Nem haverkodik, és nem is érdekli, mások mit gondolnak róla. Éli a kis életét a saját elgondolása szerint.

SZóval te nem vagy antiszociális, bármennyire is fáj ez neked.

2018. febr. 21. 12:26
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Dr. #22-nek rendelési ideje van? XD

Két mondatból nem semmi következtetéseket von le.

2018. febr. 21. 12:43
 24/25 anonim ***** válasza:
45%

"Normik" Mintha valami szitokszó lenne, hogy valaki nem küzd mentális problémákkal.

Amúgymeg pontosan tudom, hogy miről beszélek, mert én is átestem ezeken.

Voltam szociális fóbiás, olyan szinten, hogy a házból nehéz volt kimennem, az pedig szenvedés volt, hogy valakivel beszéljek. Ebben az időszakomban irtóztam még a gondolattól is, hogy tömegbe menjek, de még a netes beszélgetés is megterhelő volt lelkileg.

Aztán szép lassan kigyógyítottam magam ebből és a szociális fóbia átalakult magánnyá és depresszióvá, mert akkor már igényeltem volna az emberi társaságot, de ugye az évek alatt eltűnt szinte minden emberi kapcsolatom. Ekkor csináltam én azt amit te. Felmentem a netre és bárkivel elkezdtem beszélgetni. Mindegy volt, hogy mit beszélünk, még a vita is jó volt, csak beszélhessek valakivel, hogy addig se legyek egyedül. Na most te is ezt csinálod és hidd el, hogy ha nem változtatsz az életeden akkor ez csak egyre rosszabb lesz.

2018. febr. 21. 13:35
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem antiszociális, hanem asszociális. Ahogy korábban írták teljesen mást jelent a kettő.
2018. febr. 24. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!