Rendeznek valahol antiszoc. Világbajnokságot?
Én csak azért nem nyertem meg a Lustasági világbajnokságot, mert lusta voltam nevezni rá.
Na ez is kb. ilyen. :D
Kérdező: te nem antiszociális vagy, hanem depressziós. Nem ugyanaz.
EGy antiszoc ember is lehet boldog. A kettő nem függ össze. Az antiszoc csak egyszerűen nem jár emberek közé, nem ismerkedik, mindenki felé zárkózott. Elvan magával, meg a meglévő szűk kis társaságával. De attól még nem pesszimista, fapofa!
van 1-2 ember, aki közel áll hozzá, de az idegenekkel teljesen "ellenálló".
Érted már???
Megjöttek a fogadatlan/címertelen pszicho dokik is. :D
Köszönöm nektek, még befértek az indulók közé, ha fejlődtök egy kicsit. :)
Te antiszocnak vallod magad, de mégis rendeznél egy versenyt, amin másokkal kéne találkoznod. Ezen felül még ide is kiírsz egy kérdést csak azért, hogy legalább a neten keresztül kommunikálhass emberekkel.
Te nem antiszociális vagy, hanem depressziós és elmondhatatlanul magányos. Elkezdhetsz vagdalkozni, megpróbálhatsz ellenkezni, de az az igazság, hogy ezt te magad is nagyon jól tudod.
17-es:
Sose volt még ilyen jó kedvem. :D
Köszönöm, hogy te helyettem is mindenkinek megmondod, hogy ő milyen ember úgy, hogy még nem láttad és nem is beszéltél vele soha. :D Jobb vagy, mint egy távgygógyító. :D Nem te vagy esetleg maga az Isten is? :D Ha igen, akkor mond már meg, hogy az antiszociálisok védőszentje? :D
"Normik". Szerintük aki egyedül van, az "jaj, szegény depis, és magányos". Szerintük amit ők éreznének, azt érzi más is. Pf.
Nem értitek? Épp hogy szeretünk egyedül lenni, sőt, akkor érezzük magunkat legjobban. Ennyit a depiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!