Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A szociális életem 0, barátok...

A szociális életem 0, barátok 0, sikereim egyenlők a földdel, már jópár éve nem kapcsoltam ki mit tegyek? 17f

Figyelt kérdés
Állandóan tanulok és tanulok és edzek de nem már kezd elég lenni hogy sosem tudok lefoglalni magam valamivel ami szórakoztat vagy csak eleve az hogy bulizni vagy filmezni kajalni vagy bármi, kezdek bele örülni már ebbe az egészbe ráadásul folyton apám hülye szövegét hallgatom h mekkora szar vagyok, elegem van már!!!!!
2018. febr. 16. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Csapattársakkal sincs soha semmi program? Meg eleve ott adott a társaság.

Szerintem attól biztosan nem leszel rosszabb tanuló, ha egy-egy órát kikapcsolódásra fordítasz. Akár egyedül is egy jó film, egy jó könyv, vagy séta valami nyugis helyen.

2018. febr. 16. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Kollégista vagyok így ezt nem tehetem még a kötelező szilencium miatt. Este rohanás, bolt zuhany stb..
2018. febr. 16. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Hétvégén sincs időd magadra?
2018. febr. 16. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Itthon segítek és még így is én vagyok a rossz, a szar, a balf.., stb
2018. febr. 16. 21:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyedül hugom miatt csinálom ezt mert nem akarom h ő is szivjon mint en
2018. febr. 16. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok, melózok, de az életem egy nettó sikertelenség.
2018. febr. 18. 16:48
 7/7 anonim válasza:
Nézzenek oda, hasonlítunk egymásra. A szociális életem nekem is szinte 0, a barátaim is, a sikereim pedig éppen csak, hogy a föld felett vannak egy kicsivel. Engem anyám szokott csesztetni, mondjuk mostanában már talán nem. 19/F
2018. febr. 25. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!