Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert jatssza el minden tini,...

Miert jatssza el minden tini, hogy gazdag?

Figyelt kérdés
Sok lanynal latom, hogy kamu Gucci ovekben meg taskakban jarnak, a fiuk meg Supreme x LV pulcsikban, mikozben ilyen igazi gengszter dalszovegeket posztolnak sportkocsikrol meg prostikrol, meg omlik a penz, mikozben atlagosan vagy azalatt elnek. Ez engem nem zavar, csak regebben ezt tenyleg csak azok csinaltak, akik ilyen anyagiak kozott elnek
2018. febr. 7. 18:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%
Ahogy látom itt mindenki érettebb a koránál. És ami fontosabb, mindenki érettebb mindenkinél. Hajrá emberek!
2018. febr. 7. 20:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz a hamisítvány cucc. Nem tudom mi értelme van, úgyis mindenki tudja, hogy kamu, csak nem mondják a szemükbe. Ne foglalkozz velük.
2018. febr. 10. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Mert ez már 20 éve is divat volt. Az ember jobbnak akarja mutatni magát, "legjobb formáját hozni".

Mert figyelemre és végső soron szeretetre vágyik. Ilyen egyszerű ez a pszichika. ;)

2018. máj. 5. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:

"Egy valóban gazdag ember nem fogja a homlokára irni, hogy gazdag nem jár Gucci cuccokban :) Gondolkodjatok már.”

Gondolkodtam, és arra jutottam, hogy magyarázd meg: ha a gazdagok nem veszik meg, mert “nem írják a holmlokukra” a szegényeknek meg nem futja, akkor mégis hogy nem mennek tönkre a luxusmárkák?

"

Gyerekek, gyerekek. Aki jó módú, de nem akar felvágni, tehát jóérzésű gazdag, Magyarországon nem szívesen mutatja milye van... Míg Nyugaton pl, nem nagy kunszt, és végre lehet élvezni a nagy márkákat. Budapesten kinek vagy hova venném fel?.. a metrón mutogatva? Ugyan már... :D Ha metrózni kényszerülök eleve (mert autóval járok), akkor nem a 4000 dolláros táskámmal fogok mászkálni...

2018. máj. 5. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem mond pedig a 2-es hülyeséget. A gazdagok is hordanak drága cuccokat, de nem feltűnő márkával. Pár éve a Dolce&Gabbana nyitott "olcsóbb" részleget, a nem annyira gazdagoknak, és azokon D&G feliratok ordítanak, de van gazdag részlegük külön.

Talán hallottál a RichKidsOfInstagram oldalról, ami a gazdag, de dicsekvős gyerekek posztjait gyűjti csokorba. Na, ott aztán van minden, sorba rakott húszezresek, autó kormányán a márkajelzés lefotózva stb. Egyszer olvastam egy újságíró könyvét a felső tízezerről, és abban is minden megszólaló azt mondta, hogy akinek minden második pulóverén Gucci felirat díszeleg, az valószínűleg vagy hirtelen gazdagodott meg nagy szegénységből, vagy nem is ANNYIRA gazdag (persze az átlag magyarhoz képest igen). Például a fél vagyona ráment a kocsira. Ugyanebben a könyvben volt, hogy a nagyon gazdag éttermek, boltok nem arra számítanak, hogy egész nap vásárlóik lesznek, hanem hogy egy nap 4 vendég megy be, de az annyi pénzt hagy ott, hogy miatta érdemes kinyitni a boltot. Ugyanez éttermekkel, különtermekkel stb. Állítólag az Ansrássyn inkább újgazdagok vásárolnak, a nagyon gazdagok, inkább külföldre mennek vásárolni, de azért persze nyilván szoktak itthon is. (Forrás: Hungary by night c. könyv).)

Nézd meg ezt:

[link]

[link]

Persze, akinek ilyen autója, repülője stb. van, az nyilván tényleg gazdagabb, mint akinek nincs. De vagy nem tud egyebet felmutatni, vagy "csak" ennyije van, ez minden vagyona, ezzel villog.

Ellenpéldának itt van az egyik leggazdagabb amerikai rocksztár gyerekének Instagram oldala. A háttérből látszik, hogy nagy lakásban, nagy kertben áll, hogy van jó kocsijuk, de talán az az egyetlen autós poszt van, ami szerintem menősködés (az nem az ő autója), a többi csak életkép. Nyilván egy nagyon gazdag ember életének képei, de egy márkajelzés nincs, egy sorba rakott pénzköteg, egy Gucci pulcsi se, semmi karácsonyi ajándékos dicsekvős fotó stb. Szerintem érdemes összevetni.

[link]

2019. jan. 21. 22:36
 16/16 anonim ***** válasza:

"Hat en tenyleg olyan csaladbol szarmazom, ahol nem nagy dolog a draga ruha, akar egy Gucci, vagy hasonlo. Viszont latom, hogy mi folyik az orszagban, es amikor hallom, hogy az emberek nagyresze 10-12 ora munkaval egy honapban keres meg annyi penzt, mint mondjuk egy taska ara, akkor van bennem annyi empatia, hogy nem tolom az arcukba. Ezert nem is ertem, hogy akiknek meg kamu van, miert mutogatja es szeretne, hogy masok rosszul erezzek magukat miatta (akik eredetinek gondoljak), a semmiert"

Ez meg nagyon igaz. Pl. sok átlagos kersetű ismerősöm posztolja a karácsonyi ajándékát. Én ezt bunkóságnak érzem, mert van, aki nem kap semmit. és nem rólam van szó.

2019. jan. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!