1/7 anonim válasza:
Provokatívnak gondolom, de mivel vannak követők ezért nem mondhatom azt hogy teljesen rossz, mindenesetre én nem követnék ilyen profilokat.
2/7 anonim válasza:
A fele ebből ránézésre k***a, illetve milliomos családok gyerekei ezek.
Különben meg nem kell hasra esni 15-20 köteg húszezrestől, aki mer fogadni, jól kártyázik az pár óra alatt talál olyanokat az éjszakában, akik százezreket, milliós tételt is hajlandóak felrakni tétnek.
Ha már kockáztatás, a drogban van most a legnagyobb pénz ami mindenki számára elérhető kis ráfordítással, utánajárással.
Szóval nem elérhetetlen semmi, amit ezen az oldalon látsz, a kérdés hogy elmered-e kezdeni a "felzárkózást"
3/7 anonim válasza:
kicsit se photoshoppolt meg google-ról levadászott képek :DDD főleg amikor fürdik a csaj és a háttérben az a táj... de azért van aki beveszi
4/7 anonim válasza:
Egyik képe: " Magyarországon nem lehet"
Mire gondolt, a lányfuttatásra?
5/7 anonim válasza:
Egy hülye gyerek csinált egy instát a vágyainak
6/7 anonim válasza:
Ezt az "anorexiás riba_ncok pózolnak medence széléről meg erkélyekről"-féle fotókat én nem tudom hova tenni, de komolyan. Vagyis egy elméletem már van róla: a nő is csak egy bútordarab.
7/7 anonim válasza:
Innen-onnan összelopkodott képet. Tényleg van olyan sügér, aki be is nyalja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!