Mit gondoltok erről a társadalomkritika blogról?
Azért átolvashatta volna mielőtt kirakja a netre. Nyakigvan elgépeléssel és hibákkal.
Csapong a mondanivalók között, semmit nem fejt ki csak bbelekezd, dühöng egy sort aztán kész.
Összességében egy kalap trágyát nem ér.
Kedvelem, frankón ki a tényeket...ez van batki;)
Ezért zártak már ki innen régen s öröm, hogy van még ember s nem csak szalagtermék napjainkban:D
# 5
Ha a hatalmas arcodtól elkezdesz látni, akkor észleled azt, hogy itt csak erre van lehetőség;)
Tehát, saját pofádba mondtad véleményed, akit a tükrös monitorban látsz:DDD
Másrészt meg én vállalom is véleményem s teszek is úgy-élek is úgy.Nem állok egy birkacsordába be, hogy seggeket lássak magam előtt s nyaljak, hogy befogadjanak, mint te bizonyára;)
6#
Te ugyanolyan bírka vagy, csak egy másik nyájban. Elég ha körülnézel a tini párkapcsolatok kategóriában, minden második kérdés arról szól, hogy a hozzád hasonló "különleges hópelyhek" (tehát nem divatos, nem szószátyár, magánakvaló, nem tömegember) nem kellenek a csajoknak. Ottugyanígy megy a "menő bírkák" szidása, a saját maguk piedesztára emelése és az alapvetően romlott világ mocskolása.
Kb ugyanolyan vagy mint ők, csak az a különbség, hogy ők 12-14 évesek, te meg egy felnőtt ember. A baj viszont ott kezdődik, hogy ezt az értelmetlen különcködést az emberek huszonévesen kinövik, mert rájönnek, hogy a pénz nem a fán terem, dolgozni kell érte. Ezután már nem fogják csak a márka miatt venni a cuccokat, keresni fogják a jó de olcsó dolgokat. És persze vannak akik simán megengedhetik maguknak a legújabb, legdrágább kocsit, a márkás kaját ruhát. Na az ilyen emberek mocskolása pedig a puszta irígységből fakad.
Egy szó mint száz, te kb egy 14 éves tinisrác értelmi képességeivel vagy felvértezve
# 7
Egy kicsit beképzelt vagy..kicsit, inkább ostobaság csúcsán vagy:D
Azért, mert nem vagyok minden sorba hajlandó beállni s nyalni elvárás szerint, mint vélhetően te, hogy legyen bmw-je meg szőke macája, attól még lehetek normális-hagyományos értelemben.
Lehet szomorú(gyökereknek), hogy nem vagyok a trend embere, aki pucsít-nyal-somfordál céljaiért, de érdekes, mégis ezért vagyok előrébb, mint hinnéd a budin ülve s nyalva telefonodat mérgesen;)
# 8
Igazából fáj nektek, hogy van olyan valaki, aki nem a tetves mókuskerekes életeteket éli.
S ki tart vissza titeket a változtatástól? Az akarathiányotok, de ez a ti hibátok;)
Éljetek a kis kalitkátokban, legalább biztonságban a világ tőletek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!