Mások is ilyenek? Mit gondoltok erről?
15/L vagyok. Egy elitebb iskolába járok, a magyaron kívül két nyelven beszélek, az éltanulók közé tartozom. Hétköznap nem sminkelem magam, nem járok edzésen kívül sehova, a suliban is a visszafogottabbak közé tartozom, nem szólok be a tanároknak, hanem rendesen tanulok, és nem kritizálok mindent és mindenkit. Az osztály nagyon jó, szinte mindenkivel jóban vagyok.
Azonban hétvégéken szüleim tudta nélkül az egyik legjobb barátnőmmel kiszökünk hajnalban a városba koktélozni, vodkázni havonta egyszer. Ilyen gyakorisággal járok szintén szülők tudta nélkül egy faluba bulizni, ahol szombat hajnalban részegen felülünk az éjjeli buszra, és reggelig kihúzzuk a városban lófrálva, hogy aztán mintha mi sem történt volna, hazamegyünk. Ott ismertem meg a jelenlegi barátomat is. Én és a barátnőm nem cigizünk és nem is füvezünk, mi ketten lógunk ki az egész társaságból, de nem zavar.
Természetesen ezt a hétvégi programot senki sem nézné ki belőlem, mindenki visszahúzódó lánynak ismer. Más is csinálja ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!