Állandóan felkeres. Hogyan zavarjam el?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm rendszeresen felcsenget hozzánk hogy menjek le vele "bulizni", de nekei a bulizás az ivásból meg az utván kóborlából áll a haverjaival. Engem ez nem érdekel, de többször mnodtam neki, nem érti meg. minden hétvégén eljátssza ezt. Töltött cigi meg arany fácán sör, kinek hiányzik ez? Közben meg fagyoskodnak az utcán, esőben,szélben, mindig. Milyen mentalitás ez? Komolyan,miért ilyenek? És miért próbálják másra is ráerőltetni ezt? Vége a hétnek, munka után rögtön mennek le, 19-20 évesek egyébként.2018. febr. 2. 23:34
1/4 anonim válasza:
Emeld fel a hangod, legyél határozott, a gallérjánál fogva picit emeld meg, és így szólj hozzá: "Hányszor mondjam, te s**ggfej, hogy nem érdekel a baromságod? Mikor érted meg végre, ennyire hülye vagy tényleg? Takarodj innen a degenerált buliddal együtt, vagy legközelebb a torkodon nyomom le a kib**ott aranyfácán cigidet, te idi*ta!"
2/4 anonim válasza:
Én meg a kérdést nem értem.
Ha elég határozottan háritod a témát, nem igaz hogy egy nap nem fejezi be. Nem tudom ő ennyire extrém kitartó-e, de komolyan felmerül bennem, elég érthetően adod-e elő, hogy neked ez fullra nem hiányzik.
Vagy csak mismásolsz és ilyen kelletlenül adsz elő félig meddig kifogásokat neki.
Komolyan nem tudom, de ha határozottan leállítod mindig, egy ponton túl egészen biztosan rá fog unni.
3/4 Zoli780806 válasza:
Egy jó Golden Fácánba meg egy töltött cigibe még nem halt bele senki. Minek ülnél otthon, ha fagyoskodhatsz is.
4/4 anonim válasza:
Gondolom tudod hogy általában mikor jön,kapcsold ki a csöngőt. Merem feltételezni hogy ilyenkor már késő van és aki olyan az inkább telefonál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!