Állandóan Erdélyről, Ősmagyarságról beszél. Hogyan állíthatnám le?
Van akinél működik, de nem tuti recept: "Ne haragudj, de én ezzel most nem akarok foglalkozni/engem ez nem érdekel."
Szóval: megmondtad neki szemtől szembe, hogy hagyjon téged békén?
Vagy hülye (bocs) a család? " Inkább nagyon nem is reagáltam rá hogy ne legyen veszekedés"
Mindegyik oldalon vannak fanatikusok.
Érdekes, én le tudom állítani, a nekem nem tetsző politikai kinyilatkoztatásokat, még csak nem is prosztó módon.
Megkérdezed, hogy tudja e, hogy neked mások a politikai nézeteid és ha igen, akkor az övével csak akkor hozakodjon elő, ha veszekedést akar a családi összejövetelen.
Nagy nacionalista dumát tudod kik hangoztatják? A nagy senkik, akik nem értek el és nem is fognak elérni semmit az életükben!
Komplexusai vannak, kívül-belül üres, így valamivel ugye muszáj kompenzálni, ahogy szokott az ilyen fajta embereknél lenni.
Kérdezd "hőn szeretett" honfitársunktól, hogy mi lett volna, ha másnak születik! Akkor is ős-magyarozna meg nyilazna? Mert ugye az embernek nincs választása, minek születik, ezt dobja a gép. Ezzel felvágni kicsit sem undorító.
De van egy másik ötlet: Kérdezd meg, hogy neki hány élete van, mert ha őt ennyire érdekli, akikkel "valószínűleg" soha nem találkozott, múlttal foglalkozik, akkor biztos élt abban a korban.
Egész biztos vagyok benne, hogy ez a csaj 5 év múlva Phd-zni fog, tanult, szorgos ember:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!