Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mivan velem? Miért van ez?...

Mivan velem? Miért van ez? Többi lent .

Figyelt kérdés

Na szóval! 17éves vagyok Budapesten élek

178cm ha fontos xd. Az lenne a kérdésem miért vagyok mindennap letört? Nagyon szomorú? 17 vagyok egy barátnőm nem volt egyáltalán. Ma mosolygott rám egy lany a buszon annyi. Angolul viszonylag jol beszelek alap közepfok közott . Nemetul nem annyira. Es facebookon is elutasitanak. Nyilvan nem ott kell ismerkedni de utcan nem nagyon szoktam. És se egy barátom és szomoru vagyok emiatt :/

Ha tudnátok segiteni megköszönném! És nem nagyon vagyok nyitott.

2018. jan. 30. 20:20
 1/4 anonim válasza:
59%

Én ha a helyedben lennék, megnézném, hogy miben vagyok jó, majd az olyan típusú emberek csoportját keresnem. Online ismerkedés se lehet szerintem káros hatással, én személy szerint az Anotalkot ajánlanám. Feltételezem hogy az iskolába is tudnál ismerkedni, a félelmeket pedig lekell győzni.(személyes tapasztalat)

15f

2018. jan. 30. 20:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtál! Nem az csak sokan utálnak es bennem van se egy barátnőm sincs semmi. Te nem tudnál esetleg akivel tudnek beszelni facen? Ismerkedni
2018. jan. 30. 21:22
 3/4 anonim válasza:
Facen nem nagyon szoktam ismerkedni, így tapasztalatom ezzel kapcsolatosan nincs. Instagramon próbálkozhatsz olyan személyekkel akik szimpatikusak.:)
2018. febr. 3. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Ottsem irnak vissza! De hagyom majd jön magátol ha jön 😕
2018. febr. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!