Hogyan éljem túl saját magam?
Szia!
Én felnőttként küzdök hasonlóval. :) Kitartás! Óriási dolog, hogy felismerted. De azért ezt ne vedd annyira komolyan. Ha ilyen érzelmi kilengéseid vannak, annak egyik oka valóban az életkori sajátosságokban keresendő. Másik ok viszont lehet egy túlterhelt lélek is, ha sok a gondod. Idegkimerültségnek hívják. De szerintem inkább az életkorod lehet a ludas a dologban. Amikor érzed, hogy "jön a roham", mielőtt reagálnál, vegyél az orrodon keresztül mély levegőt, kétszer, lassan - közben csukd be a szemed, hogy ne legyél olyan, mint egy kitörni készülő vulkán. Hiszen ilyenkor az arcod is elárul.
Szerintem tök jó, hogy figyelsz arra, mások hogyan érzik magad a társaságodban. Tök jó lenne, ha ezt ők is megtennék veled. :)
És még valami, ami fontos a jövődre nézve: tanulj meg megbocsátani magadnak. Nem vagy tökéletes angyal, hibázol - ember vagy! Üdv a klubban! :) Ez ezzel jár. De lehet változni, aminek az egyik lépcsője pont az, amit teszel: felismerés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!