Érzi valaki egyszerre azt, hogy nagyon szerencses elete van, de megis egy nyomorek?
Senki nem lehet tökéletes... Aki meg szép annak meg iszonyat fájó lesz amikor elkezd megöregedni...
Csak próbáld meg megtalálni azt ami érdekel és olyan emberekkel is találkozzál..
Én :/
Nagyon szerető, kedved családom van, jól élünk kb , de azért nem tudunk menni nyaralni
De
Nincsenek barátaim, rettentő magányos vagyok , Emellet nem tudom mi legyen, mit tanuljak majd , és eléggé csúnya vagyok , lehetek mindenkivel kedves, nem értékelik! Előttem szemtől szembe, neten ottvagyok néhány lánynak, írhatnak, meghallgatom őket, na de suliba 3 szor rám néztek 6 óra alatt :( pedig nem vagyok gonosz, lehet velem beszélgetni, szinte már vágyok arra hogy valaki csak megkérdezze, hogy vagy ? De úgy őszintén érdekelje
Én egy nagyon őszinte és vélemény kimondó ember vagyok, valószínűleg amikor mérges vagy szomorú vagyok akkor megírom a véleményemet de csak visszafogottan
Most ott tatok hogy sírnom kell , de inkább egymagamba. Szüleim.ottvannak nekem ahogy a családom, de akivel tudnék beszélni rokon , ő távol lakik. Várom 9.et mert el akarok szakadni az osztályomtól
13 l
én is bármit megkaphattam volna ésszerű határokon belül mégsem lett belőlem senki
ha csúnya vagy mégsem vagy annyira szerencsés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!