Szeintetek ket nyelvet egyszerre tanulni, mennyire "szerencses"? Mondjuk ugy, h delelott Nemet, delutan pedig Angol.
Próbáld ki, neked mennyire megy!
Egyrészt nyilván nehezebb több nyelv egyszerre való tanulása, mert, főleg ha nem jó a nyelérzéke valakinek, könnyebben bele lehet kavarodni.
Másrészről viszont jót tesz a gondolkodásodnak, tanulási készségednek, ha több dolgot (főleg nyelvet) tudsz egyszerre tanulni.
Koszonom!
Szeretnek haladni veluk, ezert tanulnam igy. Mar az alapok megvannak mendket nyelvbol de az meg gimibol maradt meg, igy biztosan lehet rajta meg finomitani! :) egyutt meg nem tanultam a kettot...
Szia!
Én anno a németet és az angolt együtt tanultam, szerintem ezzel a kettővel nem lesz gondod, ha lelkiismeretesen tanulsz!
Most viszont a görögöt kezdtem el és meleltte a lengyelt próbáltam még - na ez már nem megy, mert mások a görög betűk és a lengyel betűk is, ezt valahogy nem tudja úgy befogadni az agyam...
De az angollal és a némettel szerintem nem lesz gondod!
Sok sikert és kitartást! :)
Rendben. Kicsit tartottam tole, h negativ valaszok erkeznek majd de igy most meg elszantabb lettem. :)
Koszonom szepen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!