Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek sincs értelme a...

Szerintetek sincs értelme a társkeresésnek?

Figyelt kérdés
Ha az embernek nincs jó fizimiskája, kigyúrt, hibátlan teste, diplomája, és nem gazdag, akkor jobb, ha nem próbálkozik. 38/F

2018. jan. 11. 23:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá, ne gondolkodj ezen. A legjobb kapcsolatok mindig akkor születnek, ha az ember nem idegeskedik azon, hogy ki lenne potenciális pár, meg nem nyöszög meg szenved az egésztől. Ez azért működik, mert amikor az ember abszolút független minden vágyától és nem idegeskedik azon amin pl. te, teljesen önmagát adja. Nem játszod meg magad, nem menőzől, csak vagy, és ha így szeretnek beléd, annál jobb dolog nincs.
2018. jan. 12. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Kiegészíteném a kijelentésedet egy félmondattal:

"Ha az embernek nincs jó fizimiskája, kigyúrt, hibátlan teste, diplomája, és nem gazdag, akkor jobb, ha nem próbálkozik..."

... hibátlan testű, szolibarna, műkörmös-műhajas-műcsöcsös plázap.csáknál.

Okos, értelmes nőnél egy okos értelmes férfinak van esélye. Sajnálom, hogy ennyit csalódtál, hogy ilyen sértően általánosító kijelentéseket teszel.

2018. jan. 12. 12:22
 13/13 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Nem értem, hogyha minden feltételed megvan a csajokhoz, csak éppen a megjelenésed és a ruhatárad lehet, hogy nincs rendben, akkor miért ne érné meg erőltetned a dolgot? Az hogy ápolttá teszed magad, plusz veszel néhány új ruhát, igazán nem nagy dolog. Nem is kell az egész ruhatáradat lecserélni, csak veszel néhány rend csajozós ruhát kb. 20.000-ből, szappant, borotvát, vasalót, és kész. Azt hittem, ennél sokkal komolyabb hátrányaid vannak.

Nekem azért nem lehet barátnőm, mert se házam, se kocsim, anyámmal élek 35 évesen, minimalista életvitelem van, kocka vagyok, és nem is akarok változtatni ezen, mert a nőhiányt leszámítva, ez nekem teljesen megfelel. Mindezt felborítani, és gürizni keményen, beállni a mókuskerékbe, csak azért hogy ugyan szóba álljanak már velem a nők, nem érné meg. Sokkal boldogtalanabb lennék, és nem kárpótolna a világ legcsodálatosabb nője sem.

2018. jan. 12. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!