Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A legtöbb nő tudatosan választ...

A legtöbb nő tudatosan választ olyat akinek pénze van?

Figyelt kérdés

Most leginkább olyanokról lenne szó aki nőként elvégzett egy egyetemet, vagy ritkább esetben főiskolát, és rendszerint sportolóval jön össze. Focista, boxoló, teniszező, meg tököm tudja még kikkel.

Sok ilyen csaj a külsejét kihasználva, keresi a módos, tehetős réteget oda húznak ahol pénz van.

Saját szemmel látom ezt külső szemlélőként, mert egy fél városrészről tudom hogy épp ki kivel van együtt, egy régi általános sulis évfolyamtársamról sokáig keveset tudtam a sok év után, pedig pár háznyira lakunk egymástól, sosem láttam randizni senkivel, aztán 21 évesen nála is elindult ez a "jó pasira van igényem" szokás, egy Porsche állt sokat a házuk előtt, a fiatal gyerek pedig mindig sportzakóban, garbóban, meg bőrcipőkben járt.

Tucat ilyenről tudnék még írni, de szerintem más ismeretségében is vannak ilyenek, csak kicsit furcsa hogy ahol pénz van ott összetartás is. Ez olyan dolog mint Indiában a módosabb család, üzleti kapcsolatokon keresztül talál egy családot és megegyezés alapján összeadják a fiatalokat.

Tudok olyanról hogy kettesben él a csaj meg az anyja egy panelban, baromi jól néz ki, csak épp annak is olyan kellett aki a Dvtk-ban focizik.

Lehet nekem jó arcom, ha sima polgári meló már ciki.

25F

2018. jan. 1. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Undorító hogy egyes gátlásos, kis pélójú emberek micsoda komplex szexista ideológiát gyártanak maguknak
2018. jan. 1. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
1# egyet értek...az ilyen szorongó depressziós komplexusos pasik (akikkel tele van itt az oldal)..mindig megtalálják azt a beképzelt okot, amiért a nők a hibásak, amiért vesztesek az élet minden területén.
2018. jan. 1. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Tegyé érte,hogy te keljél a csajoknak.

Mit teszel ezért?

Miben fejleszted magad?

2018. jan. 2. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
mindig 2 xer jobb not akartok mint amilyen illene hozzatok. Aki 18 eves koraig nem volt novel semmilyen szinten annak a jovoben sem lesz.
2018. jan. 2. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A nők a biztonságra hajtanak. Biztonság és a dominancia nagyon fontos egy nő szemében. Ezt az erős fizikum mellett a stabíl életszínvonal biztosítása is jelenti. Szerintem teljesen logikus és érthető.

De miért hibáztatjuk azért mert a számára megnyerőbbet választja? Ha döntened kéne két dolog között akkor te se a rosszabbat választanád.

Igen, a nőknek (meg úgy általában mindenkinek) fontosak az anyagi dolgok. Nem mindegy hogy kell-e azon aggódni hogy jut-e még az albérletre vagy azon hogy hova megyünk nyaralni. Ezen lehet sírni és megmagyarázni hogy milyen kegyetlen a világ, vagy lehet tenni érte hogy jobb helyzetben legyünk. Persze az első könnyebb mint az utóbbi, és ez meg is látszódik....

2018. jan. 2. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha én nő lennék, én tuti nem keresnék magamnak olyan faszit, aki képtelen az életéből egy kicsit is a személyiségfejlesztésére és a karriere építésére fordítani.

Tehát ha lusta vagy, akkor ne akarj olyan nőt, aki viszont nem lusta a külsejére elég időt fordítani ahhoz (vagy belsejére), hogy megfeleljen a "jobb" pasik elvárásainak.

Vagy legalább törődj bele, mint én. És ne panaszkodj. Meg kövess szuicid oldalakat, az segít.

2018. jan. 3. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!