Jó lenne egy 2020.20. hó,20. nap 20:20:20 at ünnepelni. Szerintetek megoldható, hogy egy ilyen miatt átírják a hónapokat?
Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 03:58
1/11 anonim válasza:
Ezer evek utan biztos nem fogjak 1-2 ember kedveert atirni.:D Hlyeseg
2/11 anonim válasza:
Még 8 hóval hosszabb legyen az év...
3/11 anonim válasza:
És hogy képzelted, rövidebb hónapokkal (vagyis gyakrabban kapnánk fizetést), vagy hozzátoldanánk még pár hónapot (ami miatt a csillagászati évtől térnénk el nagyon, szóval nem lenne jó ötlet)?
Biztos érdekes lenne, de nem hiszem, hogy bárki is tenne ilyet, szóval esetleg ha ilyeneken fantáziálsz, írj belőle egy novellát vagy regényt. :-)
5/11 anonim válasza:
Csak egy mesében állná meg a helyét.
6/11 anonim válasza:
Nem. Ott volt a 2011. 11. 11. az is elég poén volt. :D
7/11 anonim válasza:
Kistesóm 11.11-én 23:23-kor született, csak nem 2011ben. :D
8/11 anonim válasza:
Amíg az óra téli-nyári össze-vissza állításáról nem lesz konszenzus, az ilyen ötleteknek nem adok nagy sanszot!
9/11 anonim válasza:
Hát, tudod, 2012. december 12-én nekem is eszembe jutott, hogy most már kilencven évig nem lesz hasonló, és eléggé lehangolt, de ez van. Megértelek :D
10/11 Andráska Béla válasza:
Nem!
Akkor már átírták volna az 1919. 19.hó 19. 19:19 percet is!
Ugye???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!