Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti hogy ünneplitek a szilveszt...

Ti hogy ünneplitek a szilvesztert?

Figyelt kérdés
Ki mit szeret csinálni,hol ünneplitek,házibuli utca buli egyedűl,többen,sokan ?
2017. dec. 31. 07:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kutyámmal, elég félénk, nem akarom, hogy megszökjön félelmében és esetleg elveszítsem. Nincs az a buli amiért vállalnám a kockázatot és kitenném szegénykémet a durrogtatásnak. Mivel idős már, így túl sok szilveszter lesz még, amikor nem lesz már mellettem és mehetek akárhová 😢
2017. dec. 31. 09:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a barátaim olyan helyre mennek bulizni ahová nekem nincs kedvem, meg amúgy se igazán szeretem a szilvesztert, itthon maradok és tanulok a jövő heti vizsgámra, mert így is el vagyok maradva vele, tehát mondhatni nem ünnepelek.
2017. dec. 31. 09:56
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is az otthon maradók táborát népesítem. Holnap reggel több órát kell vezetnem, szóval sokáig nem is maradok ébren. Eszünk egy jót itthon a családdal, koccintunk pezsgővel dumálunk, aztán én összepakolom a bőröndöm és lefekszem, de nincs is igényem ennél többre. :) 27/N
2017. dec. 31. 10:12
 14/19 A kérdező kommentje:

Én itthon házibulit szervezek,évek óta ez a trendi nálam. Elég jó buli kerekedik ki egy jó baráti társaságban evés,ivás persze mértékkel mert gyerekek is lesznek.

És ezúton kívánik minden válaszolónak békés boldog újévet.

Lassan indúl a buli. :)

2017. dec. 31. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
Szex, csajok, buli, pia.
2017. dec. 31. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alvás lesz 10 fele, de azért beszélgetés hozzátartozókkal, evés-ivás.
2017. dec. 31. 11:54
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Házibuli páran.

Nem szeretek szórakozóhelyre menni, nagy a tömeg.

Az utca meg hideg.

2017. dec. 31. 14:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerelmemmel és barátaival házibulizunk, tegnap óta.
2017. dec. 31. 14:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha a szilveszter is ugyanolyan nap mint a többi, akkor a hétfő is az. mégis a fél világ rinyál miatta.
2018. jan. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!