Ti hol ünneplitek majd a szilvesztert? (Budapesten belül? )
én nem pesten fogom mivel nem vagyok pesti, ez a kérdés nem azért elég izés hogy pesten belül mintha csak pestiek lennének
de am találj ki valamit és legyetek ott ha már barátaid nem tudnak semmit, házibuli, vagy béreljetek ki egy helyet vagy valami
én a neten találtam,hotel pillangó a neve,nem túl drága,lez vacsi,zene,tombola,most ez épp belefér még,nekem tetszik:)
ezen a linken megnézeted ha esetleg programot keresel
Én a Kossuth téri metróaluljáróban hallgatom majd a kabarét. Ezt csinálom évek óta a legnagyobb buli. Ha tuti bulit akarsz gyere Te is, 10kor találkozunk a bejáratnál.
Egyszer megpróbáltam tortát hegeszteni a Szabadság híd alatt a rakparton, de sajnos a sok lávaporszívó zaja hamar elkergetett, nem hagyták, hogy békességben ünnepeljem a szeretet ünnepét.
U.i: hozz magadnak rádiót, és ha megengedsz egy tanácsot, akkor tartalékelemet, mert nagyon idegesítő, amikor a poén végénél merül le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!