Akik a barátaik nélkül, a párjukkal kettesben töltik a Szilvesztert: Mit csináltok?
Azért elmentek valahová, vagy otthon maradtok? (kor is érdekelne)
Nekem nagyon furcsa, mert mindig hatalmas buli keretében a barátokkal töltöttem, és most alakult úgy először, hogy ketten leszünk. Elhívtak egy házibuliba, de egyikünket sem érdekli, mert nem ismerjük azokat az embereket, csak a házigazdát meg a párját.
Mi otthon maradunk a párommal.
Úgy tervezzük, hogy összebújunk, és nyugodtan töltjük el kettesben az idei szilvesztert. Sütök sütit, pezsgőt nyitunk, megfürdünk, megnézünk valami jó filmet, a többi meg majd alakul. :) Sajnos még nem élünk együtt, heti 1x tudunk csak találkozni, így nekünk most jól jön, hogy együtt lehetünk.
21/L, 26/F
Társasozunk, beszélgetünk, filmezünk, tűzijátékra megyünk, eszünk, iszunk:D alszunk:D kész passz:D
21-L
Hivtak minket is,de annyira nem izgat az igyuk magunkat kötelezően részegre dolog.
Találtam neten erotikus társasjátékot,szerintem kipróbáljuk :)
ha érdekel küldj üzit a mailcimeddel és átküldöm
4.válaszoló
25/N és 30/F
ti kérdező,korotok?
köszi az eddigieket!
23N , párom 25F
küldök privit mindjárt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!