Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan aki a szilveszte...

Van itt olyan aki a szilvesztert otthon tölti?

Figyelt kérdés

Mi az oka annak, hogy nem mész sehová?

Én nem megyek sehova, itthon leszek. És azért, mert nincs kivel mennem.:(

Én 20 éves fiú vagyok.

Te?

Köszi a válaszokat, csak kíváncsi vagyok hogy sokan vannak e akik otthon töltik, emiatt tettem fel a kérdést.

2017. dec. 29. 18:38
1 2 3
 21/23 Clay Morrow ***** válasza:

Eddig minden évben itthon voltam. Nem csípem annyira a bulikat, így nem is hív már senki jó ideje sehova, tehát mennem sincs kivel, de nem is kívánkozok.

Persze ha nagyon akarnék lenne hova csatlakozni, de inkább itthon maradok, jól belakok, iszok egy kicsit, majd megnézem a tűzijátékot, aztán majd alvás..

2017. dec. 29. 22:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Szintén itthon. Egyrészt vigyáznom kell a kutyámra, mert nagyon fél, másrészt 2-án vizsgám lesz és arra is kéne tanulnom.:(

Eddig többségében mentem a barátokkal valahova, de már nincs annyira hangulatom a szilveszteri bulikhoz, nem szeretem a tömeget, és hogy részeg idegenek között "szórakozzak", jobb most kicsit a nyugi itthon. 19/L

2017. dec. 30. 11:52
 23/23 anonim válasza:
Csak egy ötlet de amúgy ha"nincs kivel mennem" kommentelők össze fognának simán össze lehetne hozni bármit!!!
2017. dec. 30. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!