Van itt olyan aki a szilvesztert otthon tölti?
Mi az oka annak, hogy nem mész sehová?
Én nem megyek sehova, itthon leszek. És azért, mert nincs kivel mennem.:(
Én 20 éves fiú vagyok.
Te?
Köszi a válaszokat, csak kíváncsi vagyok hogy sokan vannak e akik otthon töltik, emiatt tettem fel a kérdést.
Kutyám van, nem merem itthon hagyni egyedül, amikor annyian petárdáznak.
Meg egyébként is utálom a bulikat.
Én is otthon leszek szülőkkel. Valahogy mostanában ilyen antialkoholista lettem - annak ellenére, hogy régen sokat buliztam. Így egy buliban nem érezném jól magamat, ha mindenki iszik és csak én maradok józan.
Meg persze rá 1 hétre államvizsga, tanulok arra.
24/F
Minden évben itthon töltöm. Vannak barátnőim, de sosem jövünk össze, és őszintén szólva nekem jó így. Amíg én csak egy kis csokilikőrt innék (lehet, hogy most nem fogok, mert 2 napja nem valami jó a gyomrom), ők már talajrészegek lennének, amire én nem vagyok kíváncsi. Párom sem lesz velem, mert csak a Karácsonyt töltöttük együtt, hazautazott pár napja, hogy otthon készülődhessen az újévre (távkapcsolatban élünk). Szóval otthon leszek a szüleimmel, estefelé ellátogatunk a nagyszüleimhez (5 percre laknak tőlünk), mamám mindig készül valami finomsággal (virslis kifli, bólé stb), remélem, akkor már tudok enni valami "nehezebbet" is, aztán este szilveszteri műsorokat nézek majd a szüleimmel vagy szólni fog a zene. Éjfélkor koccintunk, felhívom a párom (vagy ő engem, attól függ, melyikünk a gyorsabb), és arra gondolok majd, hogy elfelejtem 2017-et, csak az újévbe tekintek.
L/19
Egyedul itthon. A családból mindenki lelép én meg maradok majd a kutyámmal.
Sajnos nincs kivel mennem... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!