Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt olyan aki a szilveszte...

Van itt olyan aki a szilvesztert otthon tölti?

Figyelt kérdés

Mi az oka annak, hogy nem mész sehová?

Én nem megyek sehova, itthon leszek. És azért, mert nincs kivel mennem.:(

Én 20 éves fiú vagyok.

Te?

Köszi a válaszokat, csak kíváncsi vagyok hogy sokan vannak e akik otthon töltik, emiatt tettem fel a kérdést.

2017. dec. 29. 18:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
én nagyon szeretném otthon tölteni, de valószínűleg a detoxban fogom :(
2017. dec. 29. 19:14
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Kutyám van, nem merem itthon hagyni egyedül, amikor annyian petárdáznak.

Meg egyébként is utálom a bulikat.

2017. dec. 29. 19:14
 13/23 anonim ***** válasza:
F23
2017. dec. 29. 19:17
 14/23 anonim ***** válasza:
Otthon a párommal. Hívtak minket buliba, de egyrészt a kutyát se akarjuk egyedül hagyni, retteg a petárdazajban, másrészt mi a karácsonyi utálkozókkal ellentétben a szilvesztert érezzük kötelező, felesleges, erőltetett, felfújt alkalomnak. Bulizunk mikor kedvünk van, mikor olyan koncert van, mikor ünnepelni akarunk, nem egy dátum miatt.
2017. dec. 29. 19:31
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Aki Békéscsaba környékbeli és nincs hová mennie, de szeretne, az csatlakozhat hozzánk :D
2017. dec. 29. 20:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is otthon leszek szülőkkel. Valahogy mostanában ilyen antialkoholista lettem - annak ellenére, hogy régen sokat buliztam. Így egy buliban nem érezném jól magamat, ha mindenki iszik és csak én maradok józan.

Meg persze rá 1 hétre államvizsga, tanulok arra.

24/F

2017. dec. 29. 20:28
 17/23 anonim ***** válasza:
72%

Minden évben itthon töltöm. Vannak barátnőim, de sosem jövünk össze, és őszintén szólva nekem jó így. Amíg én csak egy kis csokilikőrt innék (lehet, hogy most nem fogok, mert 2 napja nem valami jó a gyomrom), ők már talajrészegek lennének, amire én nem vagyok kíváncsi. Párom sem lesz velem, mert csak a Karácsonyt töltöttük együtt, hazautazott pár napja, hogy otthon készülődhessen az újévre (távkapcsolatban élünk). Szóval otthon leszek a szüleimmel, estefelé ellátogatunk a nagyszüleimhez (5 percre laknak tőlünk), mamám mindig készül valami finomsággal (virslis kifli, bólé stb), remélem, akkor már tudok enni valami "nehezebbet" is, aztán este szilveszteri műsorokat nézek majd a szüleimmel vagy szólni fog a zene. Éjfélkor koccintunk, felhívom a párom (vagy ő engem, attól függ, melyikünk a gyorsabb), és arra gondolok majd, hogy elfelejtem 2017-et, csak az újévbe tekintek.

L/19

2017. dec. 29. 21:11
 18/23 anonim ***** válasza:
Technikailag nem itthon leszek, hanem nagymamámmal. Édesanyám éjszakás lesz, apámnak van programja, gondoltam bemegyek hozzá, hogy ne legyünk mindketten egyedül otthon. Eljárni sosem szoktam, a nyugis, otthoni, sokáig filmezős szilvesztert szeretem, lehetőleg szűk családi körben.
2017. dec. 29. 21:37
 19/23 anonim ***** válasza:

Egyedul itthon. A családból mindenki lelép én meg maradok majd a kutyámmal.

Sajnos nincs kivel mennem... :(

2017. dec. 29. 21:58
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, vizsgaidőszak van. Inkább itthon tanulok, eszek-iszok és lefekszek időben aludni, hogy másodikán frissen és felkészülten mehessek vizsgázni :)
2017. dec. 29. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!