Velem van a baj? 😕
Az összes kortársam mar cigizik,piál,minden hétvégén bepial,buliba jar.
Nekem ez meg sem fordul a fejembem,pedig nem vagyok se luzer,se igenytelen,csal szerintem ez gaz ennyi idosen.
A kortarsaimon annyi smink vam hogy komolyan lefolyik az olcso smink a fejukrol.
En is sminkelek,de normalisan,es nem annyit mint egy huszoneves.
13-14 evesen mar hasig kivagott felsokbem jarnak,en meg 10-szer keggondolom,hogy egy sima ujjatlant fel merjek-e venni.
Most velem van a baj,mert mar komolyan kezdem ugy erezni🙄
14/l
Nem tudom ki pontozta le az osszes valaszolot,de gratulalok neki🙄
Koszi a valaszokat :)

Egy cipőben járunk. Én is ugyanezt gondolom, de szerencsére nekem van egy nagyon jó barátnőm aki szintén így vélekedik. Nem tudom mit csinálnék nélküle, kivel tudnék értelmes dolgokról beszélgetni stb. Ne aggódj, nem velünk van a baj, sőt! Kb. öt év és nagyon megfogják inni annak levét, hogy ilyenekre pazarolták az idejüket, értelmes dolgok helyett.
14/l
Úgy gondolom hogy kedves kortársaid csinálják ha jónak látják,szerintem eléggé szánalmas.
Biztos hogy azt hiszik hogy ettől menők lesznek,de sajnos nagyon nem.
Lényeg hogy veled gond nincsen, és ha másnak néznek emiatt mert te nem csinálod akkor fogadd el és semmikép se enged hogy megváltoztassanak.
16/F

Szoval kilogsz a sorbol? Nyugi nem vagy egyedül,es elarulom te jarsz a legjobb uton ha ugy erzed az az elet amit most elsz az neked megfelel akkor szerintem ilyen kerdest ne is irj ki többet sokaknak nehez elfogadniuk önnmagukat ezert olyanok mint a birkak követik a vilag butasagait cigiznek iosznak mert ezzel ök ugy gondoljak,hogy ez termeszetes mert mas is ezt csinalja en miert ne! Lgy mindig önnmagad mert az eredeti festmeny mindig többet er mint a hamisitvany!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!