Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Velem van a baj? 😕

Velem van a baj? 😕

Figyelt kérdés

Az összes kortársam mar cigizik,piál,minden hétvégén bepial,buliba jar.

Nekem ez meg sem fordul a fejembem,pedig nem vagyok se luzer,se igenytelen,csal szerintem ez gaz ennyi idosen.

A kortarsaimon annyi smink vam hogy komolyan lefolyik az olcso smink a fejukrol.

En is sminkelek,de normalisan,es nem annyit mint egy huszoneves.

13-14 evesen mar hasig kivagott felsokbem jarnak,en meg 10-szer keggondolom,hogy egy sima ujjatlant fel merjek-e venni.

Most velem van a baj,mert mar komolyan kezdem ugy erezni🙄

14/l

2017. dec. 29. 17:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Az ő szemükkel nézve veled van a baj, de akibe szorult egy kis csöpp értelem, annak a szavára érdemes adni.
2017. dec. 29. 17:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem azert irtam ki,hogy irosgassatok,szoval uzenetet ne kuldjetek mar
2017. dec. 29. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

"Összes kortársad"

Ez azért enyhe túlzás,már ne haragudj.Rossz emberek közt vagy,az a baj

14/L

2017. dec. 29. 17:49
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Ugyan olyan vagy minta a tobbi 14 eves nincs veled semmi baj, es nem is vagy kulonleges maximum anyukadnak.
2017. dec. 29. 17:57
 5/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem veled van a baj.

Előttem lévő válaszolónak van igaza, hogy rossz társaságba vagy.

Te egy értelmes és normális korodbeli vagy.

Véleményem szerint.

2017. dec. 29. 17:59
 6/15 A kérdező kommentje:
4-es 😂😂
2017. dec. 29. 18:01
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

Átlátszó vagy.

“kedves, illedelmes, elegáns, udvarias, egészséges, okos, erkölcsös lány vagyok, de a többiek nem, dicsérjetek légyszi-légyszi”

🤷

2017. dec. 29. 19:25
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Nem baj. Nem kötelező azt csinálnod, amit a többiek, ha neked nem esne jól. Én sem csináltam, emiatt engem is kinéztek, de hát fontosabb dolgom volt annál, minthogy adjak a véleményükre.

L/19

2017. dec. 29. 21:14
 9/15 anonim válasza:
57%

Nem veled van a baj, hanem velük.

Sajnos a mai világban ezek a dolgok ( cigizés, piálás) már hamarabb kezdődik el, mint az én időmben ( 22 vagyok).

Én se voltam ilyen és az engem körülvevő kortársaim se.

Persze mindig vannak kivételek.

Csak szerintem ez manapság már sokkal hamarabb elkezdődik, mint az én időmben.

Én amúgy se cigizek ( kipróbáltam régen, nem jött be, szüleim amúgy is cigiznek, szóval alapjáraton nem bírom a cigit:D) , néha-néha ittam régen mikor volt kisebb összejövetel az akkori osztálytársaimmal ( pl szülinapozás vagy osztálybuli), de alapjáraton nem szeretek inni.

Meg amúgy is én inkább mindig is ilyen nyugisabb ember voltam és vagyok is, hogy nem járok el bulizni , nem az én világom, de emiatt sose cikiztek régen se és most se.

Bár most hova cikiznének 22 évesen már az ember feje már benőtt valamennyire és túllendül a többség a cikizésen ( persze van aki nem ).

Gondolom még általános sulis vagy, majd ha középsuliba mész lehet jobb lesz a helyzet, hogy nem ilyen emberek vesznek többségében körül.

Én amúgy az általános sulis osztálytársaimat nem annyira szerettem főleg a lányokat (lány vagyok én is) és inkább fiúkkal barátkoztam, velük kijöttem. A lányok ha bandában voltak ( 3-4 fő) akkor gonoszabbak voltak :D, de külön-külön meg normálisak, mert nem volt ott velük a "fő ember" :D De középsuliban meg lányokkal voltam, ott normálisabbak és rendesebbek voltak az emberek, mint általános suliban :D

2017. dec. 30. 10:24
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Velük van a baj :), de én mindig úgy gondolok rá, hogy legalább kevesebb versenytársam lesz az életben.

Külföldön tanulok és kb fél év mulva 4 ezer eurós kezdőfizetéssel eltudok helyezkedni, míg az ehez hasonló "barátaim" otthon azon gondolkoznak, hogyan spóroljanak a hétvégére, hogy jól betudjanak baszni...

2017. dec. 31. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!