Velem van a baj? 😕
Az összes kortársam mar cigizik,piál,minden hétvégén bepial,buliba jar.
Nekem ez meg sem fordul a fejembem,pedig nem vagyok se luzer,se igenytelen,csal szerintem ez gaz ennyi idosen.
A kortarsaimon annyi smink vam hogy komolyan lefolyik az olcso smink a fejukrol.
En is sminkelek,de normalisan,es nem annyit mint egy huszoneves.
13-14 evesen mar hasig kivagott felsokbem jarnak,en meg 10-szer keggondolom,hogy egy sima ujjatlant fel merjek-e venni.
Most velem van a baj,mert mar komolyan kezdem ugy erezni🙄
14/l

"Összes kortársad"
Ez azért enyhe túlzás,már ne haragudj.Rossz emberek közt vagy,az a baj
14/L

Nem veled van a baj.
Előttem lévő válaszolónak van igaza, hogy rossz társaságba vagy.
Te egy értelmes és normális korodbeli vagy.
Véleményem szerint.

Átlátszó vagy.
“kedves, illedelmes, elegáns, udvarias, egészséges, okos, erkölcsös lány vagyok, de a többiek nem, dicsérjetek légyszi-légyszi”
🤷

Nem baj. Nem kötelező azt csinálnod, amit a többiek, ha neked nem esne jól. Én sem csináltam, emiatt engem is kinéztek, de hát fontosabb dolgom volt annál, minthogy adjak a véleményükre.
L/19
Nem veled van a baj, hanem velük.
Sajnos a mai világban ezek a dolgok ( cigizés, piálás) már hamarabb kezdődik el, mint az én időmben ( 22 vagyok).
Én se voltam ilyen és az engem körülvevő kortársaim se.
Persze mindig vannak kivételek.
Csak szerintem ez manapság már sokkal hamarabb elkezdődik, mint az én időmben.
Én amúgy se cigizek ( kipróbáltam régen, nem jött be, szüleim amúgy is cigiznek, szóval alapjáraton nem bírom a cigit:D) , néha-néha ittam régen mikor volt kisebb összejövetel az akkori osztálytársaimmal ( pl szülinapozás vagy osztálybuli), de alapjáraton nem szeretek inni.
Meg amúgy is én inkább mindig is ilyen nyugisabb ember voltam és vagyok is, hogy nem járok el bulizni , nem az én világom, de emiatt sose cikiztek régen se és most se.
Bár most hova cikiznének 22 évesen már az ember feje már benőtt valamennyire és túllendül a többség a cikizésen ( persze van aki nem ).
Gondolom még általános sulis vagy, majd ha középsuliba mész lehet jobb lesz a helyzet, hogy nem ilyen emberek vesznek többségében körül.
Én amúgy az általános sulis osztálytársaimat nem annyira szerettem főleg a lányokat (lány vagyok én is) és inkább fiúkkal barátkoztam, velük kijöttem. A lányok ha bandában voltak ( 3-4 fő) akkor gonoszabbak voltak :D, de külön-külön meg normálisak, mert nem volt ott velük a "fő ember" :D De középsuliban meg lányokkal voltam, ott normálisabbak és rendesebbek voltak az emberek, mint általános suliban :D

Velük van a baj :), de én mindig úgy gondolok rá, hogy legalább kevesebb versenytársam lesz az életben.
Külföldön tanulok és kb fél év mulva 4 ezer eurós kezdőfizetéssel eltudok helyezkedni, míg az ehez hasonló "barátaim" otthon azon gondolkoznak, hogyan spóroljanak a hétvégére, hogy jól betudjanak baszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!