Hogyan nyugtassak majd meg egy lányt? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány aki egy évvel fiatalabb nálam, de most ez nem is lényeges. Az anyukája ezekben a napokban fog szülni(Már vagy 2 napja stresszelt emiatt, egész napomat azzal töltöttem hogy lenyugtassam), és ma bement egy rokonával a kórházba meglátogatni. Fel akarok készülni a legrosszabbra, úgyhogy mivel nyugtassam majd? 2 napja próbáltam nyugtatni hogy vicceket meséltem neki, próbáltam inkább a sorozatáról beszélni, még azt is mondtam(eléggé szégyen volt számomra) hogy szerelmes vagyok belé(persze nem így szimplán) ezzel így elterelte a figyelmét olyan másfél órára. Igazából beszéltünk mindenféle hülyeségről, kérdezte hogy nem "nézek"-e vele meg egy filmet(Külön gépről egyszerre startoltuk a filmet). Szóóval, fogalmam sincs miről beszéljek már róla.. Tudom hogy mondhatnám neki hogy nyugodj meg, stb.. de az kb annyit ér mint egy pohár vízzel eloltani egy égő házat.. Néha kérdezem hogy akar-e valamiről beszélni, hátha eszébe jut egy téma(ez kisebb-nagyobb sikerekkel szokott menni). Miről kéne beszélnem vele hogy eltereljem a figyelmét?2017. dec. 28. 16:03
1/9 anonim 

válasza:

szülési halálozási statisztikákról.
2/9 A kérdező kommentje:
Ehh, ez a másik. Direkt nem említettem neki hogy nehogy valami rosszra gondoljon..
2017. dec. 28. 16:27
3/9 Fulár 

válasza:

Nem akarlak megbântani de nekem ez egy tipikus tini problémânak tünik!Egy semmiség van túl lihegve!
4/9 A kérdező kommentje:
Háát tudom, de megígértem hogy nyugtatni fogom(Mire vállalkoztam ;-;)..
2017. dec. 28. 16:32
5/9 anonim 

válasza:

Inkább mondd meg neki, hogy ne reagálja már ennyire túl.
6/9 anonim 

válasza:

Nem értem, MIÉRT kell nyugtatni?
7/9 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem is túl reagálja, valószínű meg is fogom neki mondani. #6, nem tudom minek véljem ezt a kérdést, kifejtenéd kérlek? :D
2017. dec. 28. 18:04
8/9 anonim 

válasza:

Te vagy a közönség egy hülye műsorához. Ha nem adnád alá a lovat ezzel a nyugtatgatással, már régesrég befejezte volna a hisztikét. Nem vagy normális, hogy férfi létedre csúszol-mászol előtte.
9/9 anonim 

válasza:

Nem ö az egyedüli, akinek testvére lesz és emiatt nem kell külön nyugtatgatni, csak cirkuszol neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!