Hogy találjak meg egy lányt fb-n vagy hogy derítsem ki a teljes nevét?
Kezdem ott,hogy egy 22-23 éves már biztos van,azaz 4 év minimum a különbség ezért se kezdek el vele dumálni,meg hát ha idősebb lennék akkor se zavarnám meló közben, szóval ha már ez nem,legalább kíváncsi lennék milyen képekkel áldotta meg azt a szent oldalt
Boltban dolgozik és már alig merek bemenni mert a látványától lesokkolódok és leizzadok :D Majdhogynem 2 órát nézegettem az ő keresztnevével ellátott felhasználókat de semmi,úgy is próbáltam,hogy a boltot is beírom mellé mint munkahely de úgy sem. Szerintetek elképzelhető hogy nincs fent?Mert igazából simán kinézem belőle,kicsit olyan másnak tűnik a személyisége,laza,szókimondó,egyszerre cuki és kemény,na meg határozott,az ember simán gondolná róla azt,hogy hidegen hagyják az ilyen dolgok,de hát ma már nagyon ritka,hogy valakinek ne legyen,főleg egy fiatal és ilyen menő csajnak.
A teljes nevét kéne valahogy megtudni mert így a keresés elég reménytelen
Ha megtalálod,akkor mit csinálsz? Bejelölöd és?
Szerintem személyesen kéne megközelítened, próbálj vele beszélni pár szót és kérdezd meg, hogy munka után nem inna meg veled egy kávét/forralt bort/akármit?
Nagy a kockázat, de ha igent mond nyert ügyed van.
Facen ha megtalálod, az nagyon jó, de nem jelent semmit.
Én a volt páromat is így szúrtam ki, de nem mertem hozzászólni(szóval ismerős). Ő is kiszúrt. Egy közös ismerősünkön keresztül vettük fel a kapcsolatot és ismertük meg egymást.
Ez is opció lehet, ha látod, hogy ismer olyat, akit te is.
De a legjobb, ha egyszerűen leszólítod.
Veszteni nem veszhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!