Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti tudnátok szeretni egy...

Ti tudnátok szeretni egy teltebb lányt?

Figyelt kérdés

Észre vettem hogy a teltebb lànyokhoz nem vonzódnak annyira a férfiak? Vagy csak én látom így? Ti férfiak mit gondoltok?

Ti pl tudnátok szeretni egy nöt aki pl igy néz ki?

[link]

2017. júl. 25. 22:01
1 2
 1/13 anonim válasza:
81%
Szia Igen. Nekem pont az ideálom az ilyen Nők. Sajnos ritka és nehéz ilyet találni :(
2017. júl. 25. 22:04
 2/13 Clay Morrow ***** válasza:
92%
Igen, a személyiségétől függ.
2017. júl. 25. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha belsőre összeillenénk akkor ennyi még beleférne.
2017. júl. 25. 23:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy talán ettől teltebb lány az akivel együtt voltam, de még a mai napig is szeretem, és bármilyen vékony és szép lányt látok is, bármit megtennék, hogy visszakapjam. Pedíg ez ennek már fél éve...
2017. júl. 25. 23:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez emberfüggő. Mindenki más. Van aki a vékony lányokat, van aki az átlagos lányokat, van aki a teltebb lányokat, van aki a kövér lányokat szereti. Bármilyen legyen az alakod, van olyan, akinek az bejön. A legjobb haverom egy jóképű kajakos srác. Mondanom sem kell, hogy a teste is milyen jó. A legfullosabb csajokat megfektethetné. Minden csaj megvan érte bolondulva, de neki csak a kövér (nem telt, hanem már ténylegesen túlsúlyos nők) jönnek be. Szóval ez teljesem emberfüggő szerintem.

Nekem nem jönnek be a dagadt, se a telt nők, de barátként tudom szeretni őket nagyon is. Meg a legtöbb ilyen csaj nagyon jó fej, szeretek velük barátkizni.

2017. júl. 26. 01:04
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Persze.

Kimegyek az utcára egy csomó izmos pasit molett csajjal látok.

2017. júl. 26. 05:35
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Viccelsz?! Az ilyen alkatú lányok nagyon jól néznek ki! :O
2017. júl. 26. 05:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Én csak magamat tudom szeretni.
2017. júl. 26. 09:15
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Igen. Eddig szinte csak teltebb barátnőim voltak, és most is teltebbet keresek. Sokkal aranyosabbak.
2017. júl. 26. 10:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Yah, szeretem őket, csak emberszámba se vesznek, mert vékony vagyok
2017. júl. 26. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!