Más is van itt aki nem haszná aktívan egy közösségi oldalt sem? (18-24 év között)
Én 21 vagyok, de magát a Facebook-ot csak a suli miatt használom, meg 1-2 csoportot keresek fel néha.
Amúgy soha nem lájkolok, vagy osztok meg semmit. Posztolni sem szoktam, tehát mondhatni minimális a tevékenységem az oldalon. A messenger az amit használok, hogy a közeli barátokkal tudjak kommunikálni, de kb. ennyi.
Más közösségi oldalon nem is regisztráltam ezen kívül csak a YouTube-ra.
Igényem sincs rá, azt se értem, hogy mi a jó abban ha minig kiposztoljuk, hogy éppen mit csinálunk, meg mindet lefényképezünk...
Tudom, hogy sokan vannak így vele, de érdekel, hogy itt, milyen a hozzáállás.
Én csak facebookon vagyok fent, de csak azért, mert suli miatt kellett..érettségi tételeket az osztálycsoportba töltötték fel például. Egy képet töltöttem fel 2012ben azóta is az van. Nem érdekel...meg az se hogy páran naponta 5 képet töltenek fel, hogy mit esznek, vagy hogy hol nyaralnak meg hogy az emberek orra alá dörgölik, hogy mennyire szeretik a párjukat (két hét után meg szakítanak).
Csak azért nem töröltem magam, mert most meg üzleti céllal ott tartom a kapcsolatot sok emberrel, akik vásárolnak tőlem.
Instagam snapchat meg a többi....azt se tudom mik azok! Még youtuben vagyok fent de ott se a közösségi élet érdekel csak a videók. 23F
41 éves vagyok és elég régóta facebook használó. Heti szinten egyszer belépek 10 percre. Nekem ennyi elég. Egy osztálytalálkozó miatt regisztráltam.
A kapcsolataim inkább személyesek én megvagyok facebook nélkül is. Van élet a facebookon kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!