Mire? Ha kapcsolattartásra kell csak, akkor ott a viber, telefon, sms, e-mail.
Ha, mint közösség, akkor javaslom, hogy élj a való életben, találkozz élőben az ismerőseiddel, csináljatok közös programokat, stb. Sokkal nagyobb élmény, mint ráírni valakinek a falára.
2017. dec. 27. 21:53
3/12 anonim válasza:
Nekem eddig még nem sikerült, pedig nagyon rühellem. De ha törölném magam, egy csomó fontos infot csak másodkézből, vagy túl későn tudnék meg, mert a sok idióta már csak ott tudja elképzelni a kommunikációt.
2017. dec. 27. 22:23
4/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy én hiába zárkózom el a fészbuktól, ha az összes ismerősöm, barátom és rokonom és kollégám azon él...
2017. dec. 27. 22:40
5/12 anonim válasza:
Nem nagyon. Sms, viber, ahogy előttem is írták, de hírekről, eseményekről nem fogsz értesülni.
2017. dec. 27. 23:40
6/12 anonim válasza:
Nekem csak messengerem van facebook profil nélkül. Amit képet stb. meg akarok osztani családtagokkal arra a messenger is jó. A facebook esetében azt utálom hogy egyes cégeknél akciók és más dolgok facebook like-oláshoz vagy megosztáshoz vannak kötve. Ez nem fair üzleti viselkedés de ez van. Most még mindig a facebook érát éljük.
2017. dec. 28. 00:02
7/12 anonim válasza:
A facebooknak egyre keveseb aktiv felhasználoja van.És van rajta kivül más kapcsolat tartó szolgáltatás is most aki lusta az ott marad .A telefonos alkalmazásokat nem is mondom.
2017. dec. 28. 01:14
8/12 anonim válasza:
Sose fogom megérteni ezt a Facebook hisztit.
2017. dec. 28. 08:10
9/12 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem csak az ismerősök vannak a facebookon. Ha így lenne, akkor mellőzhető lenne.
Viszont ha tanul az ember, vagy tartozik valami csoporthoz, klubba, akkor azok is nagy valószínűséggel ott osztják meg az infókat. Ezek miatt meg szükség van a facebookra.
2017. dec. 28. 09:07
10/12 anonim válasza:
6-os válaszadónak!
Tölts le egy Like törő programot, és nem kell bosszankodnod ha érdekel a téma, de like-hoz van kötve.
Én is utálom ha akaratom ellenére kényszeríteni akarnak valamire; majd én eldöntöm hogy tetszik-e vagy sem!
Nem beszélve arról, hogy ezek általában (nem mind) adathalászok; azután meg kapni fogod a kéretlen hirdetéseket, árajánlatokat, reklámokat. Brrr.
Minden lelkiismeretfurdalás nélkül nyugodtan használd a Like-törőt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!