Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert nem vagyok felnottesebb?

Miert nem vagyok felnottesebb?

Figyelt kérdés

Miert van az h a korulottem levo baranoimnek mind van baratja es tokre kineznek 15nek is meg ha 12evesek de en meg lassan 14 leszek es kb. Ugy nezek ki mint egy 12eves:p egy kicsit kiesve erzem magam e miatt a tarsasagbol .... Kerlek adjatok otleteket h hogyan tudnek kicsit idosebbnek tunni:p

Nem mondanam magam csunyanak mert sokan probalkoztak mar de meg soha nem volt igazi kapcsim.. Annyira nem is hianyzik de nem akarok kulonc lenni.

2017. dec. 8. 20:42
 1/6 A kérdező kommentje:
13/L
2017. dec. 8. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól hogy a tömeg csinálja az nem azt jelenti hogy neked is kell. 12-14 évesen vhogy nem hiszem hogy minden lánynak KELL hogy legyen barátja :D

DE attól hogy van barátod még nem leszel felnőttesebb.

2017. dec. 8. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez majd magától kialakul. Még nem kell felnőttesebbnek lenned. Élvezd a kamaszkort.
2017. dec. 8. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne akarj olyan lenni mint a többiek!

Lassan 14 évesen nem a fiúzás a fő szempont, és nem is az, hogy idősebbnek nézz ki...

Ennyi idősen tökéletes, ha megfelelsz a korodnak, gondolj csak bele, ráérsz majd elkezdeni fiúzni és kapcsolatba kerülni 16-20 évesen is, ugyanez igaz a sminkelésre, bulizásra, minden másra is.

Tudom, hogy manapság nagy divat az, hogy nem annyi idősként viselkedünk, mint ahány évesek vagyunk, de itt az a baj, hogy ezen egyének agyban semmivel se idősebbek a koruknál, sőt... De bezzeg testben szeretnének 14 évesen 18-nak kinézni, és ez nagyon nincs így jól.

Sokkal hamarabb kiélik magukat az ilyenek minden téren, többségük pedig ideje korán ki is fog égni, hidd el nekem!

22 vagyok, de már MOST van olyan ismerős a közelemben, aki fiatalabb korunkban szeretett volna menő lenni, idősebb lenni, 14 évesen már 18 éves társasággal bulizott, jelenleg ott tart, hogy 2 gyermekes családanya... Túlzottan felpörgette maga körül a dolgokat, szerencsétlen...

2017. dec. 8. 20:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.... Igazatok van. Nem kell masok elvarasa szerint elni🤞☺
2017. dec. 8. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy különc, ha az összes barátnődnek van barátja 13 évesen, akkor 16 évesen már könnyen előfordulhat hogy gyerekük az már lesz, de a barátjuk úgy lelép, hogy még a rendőrség se találja meg. Ne akarj olyan lenni, mint ők. Amikor 8. osztályos voltam, az egyik osztálytársamnak ( lány ) volt egy 18 éves barátja, majd a 8. után lévő nyáron gyereket rakott belé, s lelépett külföldre, amikor megtudta, hogy mi történt. Végül az lett a történet vége, hogy 3 év letöltendő szabadságvesztést kapott kiskorú megrontásáért, meg x pénzbírságot.
2017. dec. 11. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!