Mennyire és miért utálják a férfiak ha egy nő káromkodik?
Én nagyon utálom.
És nem arra gondolok hogy valakiből idegességében kiszalad egy "B..meg".
Hanem arra mikor fiatal, alapvetően jól kinéző csajok minden második szava egy jól megnyomott "G...ccciiiiii".
Valahogy az egész primitív érzetet kelt. Főleg mikor azt látod hogy külsőre próbálják hozni a "dívát" divatos ruhákkal, sminkkel. De valójában csak cukormázzal bevont szar érzetű az egész.
Nem tudom férfi helyébe képzelni magam, de szerintem se nő, se férfi ne káromkodjon. Én férfitől is, nőtől is ugyanúgy utálom a feleslegesen túlzásba vitt káromkodást.
Szerintem ha valaki igényes akar lenni, akkor megpróbál nem sokat káromkodni és úgy beszélni, hogy minden kib***ott szava elé betesz egy k***a káromkodást, mert ez g***re igénytelen, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető.
Persze ha valaki nagyon ideges, vagy éppen ráesik a lábára egy féltégla, megvágja magát, hasonló esetek, akkor nők és férfiak is ugyanúgy káromkodhatnak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!