Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire és miért utálják a...

Mennyire és miért utálják a férfiak ha egy nő káromkodik?

Figyelt kérdés

2017. dec. 2. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Én nagyon utálom.

És nem arra gondolok hogy valakiből idegességében kiszalad egy "B..meg".

Hanem arra mikor fiatal, alapvetően jól kinéző csajok minden második szava egy jól megnyomott "G...ccciiiiii".

Valahogy az egész primitív érzetet kelt. Főleg mikor azt látod hogy külsőre próbálják hozni a "dívát" divatos ruhákkal, sminkkel. De valójában csak cukormázzal bevont szar érzetű az egész.

2017. dec. 2. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom férfi helyébe képzelni magam, de szerintem se nő, se férfi ne káromkodjon. Én férfitől is, nőtől is ugyanúgy utálom a feleslegesen túlzásba vitt káromkodást.

Szerintem ha valaki igényes akar lenni, akkor megpróbál nem sokat káromkodni és úgy beszélni, hogy minden kib***ott szava elé betesz egy k***a káromkodást, mert ez g***re igénytelen, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető.

Persze ha valaki nagyon ideges, vagy éppen ráesik a lábára egy féltégla, megvágja magát, hasonló esetek, akkor nők és férfiak is ugyanúgy káromkodhatnak szerintem.

2017. dec. 2. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálom, de taszító tud lenni a felesleges/túlzásba vitt káromkodás.
2017. dec. 2. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem nőies viselkedés, de igazából azt sem szeretem, ha egy férfi káromkodik. Ez a primitív parasztok védjegye.
2017. dec. 2. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem utálom ;) persze itt nem a mucsi féle dumára gondolok, de egy egy elejtett káromkodástól nem mondanám hogy visszataszító vagy ilyesmi
2018. jan. 15. 00:46
 6/6 anonim válasza:
100%
Én nem szeretem. Szerintem nem illik a nőkhöz/lányokhoz. (Persze attól még káromkodnak, de mit lehet tenni...:) Ha ideges az adott nő/lány, akkor megértem, de ha minden második szava az, akkor idegesítő, szerintem.
2019. jún. 29. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!