1/11 anonim válasza:
Tőlünk (régen) egyszer beszartak, mert ilyen okkult szimbólumok voltak barátnőm nyakában, átültek a villamoson másik ülésre.
Amúgy meg azért mert nem értik mi ez.
2/11 anonim válasza:
a rock zene a legjobb a vilagon, szerintem ezek mindenkit utálnak aki nem akarja a szar cigany zeneket hallgatni.
4/11 anonim válasza:
Ha meglátnak egy hosszú bőrkabátot rajtad, már akkor vagy Mátrixgyerek leszel, vagy Hollóge_ci. :D
5/11 Metionin válasza:
Kifejezett utálatot nem tapasztaltam még, inkább mutogatnak hogy "dikk má rokkos" meg "jááj sátános" :D meg megkérdezik hogy az mit jelent ha xy színű a bakancsod, azmiaz a nyakadban, azmiaz a pólódon? - nem egyszer történt már velem vonaton hogy mellém ült egy cigány és próbálta "bizonyítani" hogy xy dolog ami rajtam van az azt jelenti hogy utálom a cigányokat. Legjobb, múltkor megkérdezte egy hogy a fehér bakancsom azt jelenti hogy utálom a cigányokat? Mondom nem. Azt mondja: háá akkor mit? Én: Hogy kva hamar koszos lesz és sokszor kell pucolni. :D
6/11 anonim válasza:
Nekem még valahogy nem tűnt fel, vagy csak jó környéken lakunk, mert alapvetően itt szerencsére nincs is sok belőlük. :D
7/11 anonim válasza:
Én félig vagyok roma, de viszont imádom a rock zenét <3
Apukám teljesen az, ő is szokott hallgatni, de ő inkább mulatóst xD
Mindörökké rock <3
8/11 anonim válasza:
Alapítsunk egy death metal zenekart, Gypsy Destroyer néven?
Na jó, tudom, gonosz volt ez a megjegyzés. Amúgy szerintem a romák általában mindenkit utálnak... ;)
9/11 anonim válasza:
Metal forever! Az előző megjegyzésemet pedig poénnak szántam (még ha nem is lett az). Na, Gypsy Destroyer...? Valaki...?
;))))))))))))
10/11 anonim válasza:
Na jó, abbahagyom, de komolyan.
Mellékes megjegyzésnek pedig még hozzáteszem, hogy a 2. válaszolóval én is egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!