Hogyan lépjek végre tovább?
Röviden annyi, hogy a régi életem hiányzik. Úgy képzeljétek el hogy régen boldog voltam, szerettek engem, élet vidám normális lány voltam, barátokkal(pasim nem volt).Suli befejeztével jött a nagy szerelem ami teljesen megváltoztatott..minden időm egy srác rá fordítottam ami nagy hiba volt, sokszor magamra sem ismerek. Tudom hogy nem kaphatom vissza az életem, de mégis hogy lépjek túl ezen? Hogy dolgozzam fel hogy sosem lesz a régi? Sosem lesznek már azok a személyek a barátaim, hiszen ők is megváltoztak illetve én is..illetve az én hibám így nem is várom a bocsánatukat sem.
Ki akarok lépni a kapcsolatomból mert ez tett tönkre, illetve ő maga is amit hagytam, nem gondoltam volna hogy ez lesz de tényleg..de olyan gyenge vagyok, senkivel se beszélek már csak vele, illetve a szüleimmel.
Tudom azt gondoljátok nem érdemlem meg hogy boldog legyek de ne ítéljetek el nem ismeritek az egész sztorit, akit erdekel annak meg írom de inkább tanács kellene mégis hogy legyen erőm egy szakításhoz így hogy önbizalom hiányában és magányban szenvedek? És hogy lépjek túl végre?(minden nap eszembe jut a régi életem). Illetve sokszor érzem magamat gyereknek is..ez miatt amiért mindig a sulis évekre gondolok, és vissza vágyom oda eléggé. Fel kell nőnöm de így mégis hogyan?
22 éves vagyok, van iskolám de sajnos gyárban kötöttem ki. A szüleimmel elek itthon..

22:25
Köszönöm! Nagyon szépen megfogalmaztad a válaszod,jót írtál. Én is gondoltam rá hogy meg keresem őket és elmondom nekik mindent, de nagyon makacsok nem bocsátanának meg szerintem..:(
Először ebből a kapcsolatból kéne kiszállnom, mert ahogy írtad lehúzott teljesen. Boldogtalan lettem. Nem volt igazi szerelem pedig azt hittem.

Ismerős érzés. Viszont iskolások már nem lehetünk abban a hangulatban. Első körben a barátodat kell otthagynod, ezt már írták is. Utána minden jön magától, csak ezt az első lépést kell határozottan megtenni és minden kapcsolatot megszakítani vele. Barátaid ha nem is ugyanazok, de biztos akad valaki. Kicsit más érzés már így iskola után, de ez mindenképpen jobb, mert itt nem vagy összekényszerítve senkivel. Minden szabadon választott.
Aztán ahogy távolodnak ennek az időszaknak az emlékei, úgy nyered majd vissza az önbizalmadat is:)

Igen tudom hogy ez lenne a helyes első lépés de valamiért idő kell nekem amíg ki mondom a végszót, az első szerelem
ugye a legnehezebb, főleg hogy az elején jó volt minden, vagy csak azt hittem:)
Hát az biztos hogy minden erőmet össze kell szedjem, hogy megkeresem a régi barátaimat. Van egy személy aki a legfontosabb számomra, de ő olyan makacs mint én, nem fog megbocsátani..
Illetve sokan nem haragszanak, mikor meg látnak a boltba vagy akárhol mosolyogva köszönnek remelem ez valamit jelent:(

Nézd, nekem is volt egy barátnőm, társfüggő, nem akart kiszállni egy bántalmazó kapcsolatból, de szerencséjére jöttem én és seggbe rúgtam :D
Én azt tanácsolom neked, hogy első körben keresd fel a barátaidat. Azt mondod, hogy többen mosolyognak rád, akkor mitől félsz, ugyan már :)
Írj rá nyugodtan a barátnődre is, mi történhet? Legfeljebb elküld a fenébe és nem változik semmi... vagy kiderül, hogy hiányoztál neki és megint rendben lesz minden. Ne parázz már rá ennyire.
Ha van valaki melletted, akkor add ki a pasas útját. Ne gondolkozz rajta, csak közöld hogy vége és ne engedd, hogy kibeszélje magát. Eleinte rossz érzés lesz, de hidd el, hogy hamar élvezni fogod a szabadságot.
Máshogy nem fog változni az életed.
Köszi igazad van neked is. Szakítani fogok, mert így nem vagyok boldog, és írni is fogok az akkori barátaimnak, bár az sem lesz egyszerű. Nagyon buta voltam hogy eldobtam a barátokat, életem legnagyobb hibája volt, ilyenkor nyomnék egy reset gombot..de talán helyre hozhatom. Ha nem bocsátanak meg és egyedül maradok én azt is meg ertem.
Talán ez a karma.

Boldog vagy jelenleg a bőrödben? NEM.
Megtudod fogalmazni az okot, körülményt? IGEN.
Szervezd úgy az életedet, hogy az ok és körülmény megszűnjön és magadra találhass.
Egy jó kapcsolat felemel, erősít.
Mindenkinek jár a boldogság! Neked is. Viszont tenned kell érte. Úgy, hogy megszünteted az akadályát. Sok sikert!
Köszönöm ezeket a pozitív válaszokat, azt hittem majd mindenki leszol amiért hanyagoltam a barátokat egy pasi miatt.
Tenni fogok a boldogsagomert és lezárom ezt a kapcsolatot:( jó is lesz meg nem is.
Nektek is minden jót az életbe ment a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!