Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lépjek tovább?

Hogyan lépjek tovább?

Figyelt kérdés

következő a helyzetem:

anno abbahagytam az iskolát, tinikori hülyeségek miatt már megbántam stb.

25évesen újra elkezdtem estin, ebből 3évet elvégeztem 11.osztályom van meg.

választanom kellett hogy pénz vagy tanulás, mivel a kedves munkaügy folyamatosan zaklatott a "jobbnál jobb" (lásd utcaseprés, sz@rpucolás, mosodai véres ruha válogatás) ajánlataival.

Ha nem fogadom el, még a 22ezer ft os segélyt is elvették volna.

Most 1éve sikerült egy munkahelyet találnom takarítónőként egy nagy intézményben, nem szégyellem, örülök hogy dolgozhatok.

Olyan munkaidőnk van hogy a 8óra ketté van osztva, 6-10 , 15-19.

Szeretném ha lenne érettségim, de mivel csak estin tudok tanulni ilyen munkaidő mellett nemtudok bejárni mivel ezek az oktatások 3-tól 7-8ig tartanak.

Ha a munkahelyet itthagyom , félek visszakerülök megint a gödörbe.

Bármennyire is próbálok mindent jól csinálni , utálnak mert hülye takarítónő stb..nem is vagyok szép, gondolom ezért sem szeretnek.

Utálok élni, mert tudom ennél többre vagyok képes de nemtudom hogy mászhatnék ki ebből

2016. aug. 17. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Keress éjszakai munkát?
2016. aug. 17. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress délelőttös munkát.
2016. aug. 17. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!