Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kiszállt az egyik osztálytársn...

Kiszállt az egyik osztálytársnőm a szalagavatós táncból, mert olyat találtunk ki, aminél a lányok mezítláb lesznek, és ő szégyell mások előtt mezítláb lenni. Hogy győzzem meg?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb táncos amúgy, meg kéne valahogy győzni, hogy ne legyen ilyen idióta. Van egy sarokra ülve a földre kucorodós rész, ekkor ugye a talp fölfelé néz, és ő nem fogja "nyilvánosan mutogatni a talpát". Már a puszta gondolatától is sikítófrászt kap.

2017. nov. 5. 21:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Megértem szegényt, én sem szeretem mutogatni a talpamat, lábamat. Nincs semmi baj vele, nem gombás, se hasonlók, egyszerűen csak szinte undort kelt bennem ez a dolog, mások meztelen lábától is kiráz a hideg, de azt semmiképp nem bírom elviselni, hogy mások előtt én is így legyek. :D

Én ez okból hagytam ki, mikor strandra mentünk az osztállyal.

2017. nov. 6. 19:04
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
19-es: táncboltban lehet kapni mindenféle lábravalót.
2017. nov. 6. 20:52
 23/26 anonim ***** válasza:
70%
Miért kell mezítlábaskodni februárban, fel fogtok fázni.
2017. nov. 7. 18:32
 24/26 anonim ***** válasza:
59%
Az iskola a tanulásról kéne, hogy szóljon. Nem kötelessége semmilyen tanulónak semmit vállalnia azon felül. Tartsátok tiszteletben a döntését, hogy ő ezt nem akarja.
2017. nov. 8. 13:22
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaj már. A szalagavató meg az ünneplésről. Ami 4 (8) év tanulás után mindenkinek jár.
2017. nov. 9. 19:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Na, mi lett végül, kiszállt, kapott láthatatlan zoknit, vagy rábeszélted a talpmutogatásra?
2017. nov. 24. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!