Kiszállt az egyik osztálytársnőm a szalagavatós táncból, mert olyat találtunk ki, aminél a lányok mezítláb lesznek, és ő szégyell mások előtt mezítláb lenni. Hogy győzzem meg?
"egy igen lenge tüllszoknya+melltartó kombóban,"
Szóval ilyen merészen öltözködtök, és ő meg a talpatokon van kiakadva?:) Nem lehet, hogy ez volt neki az utolsó csepp a pohárban, hogy
"A talpamat is?!! Na még azt is? Na még mit nem , na ezzel most aztán betelt a pohár, mert ez már mindennek a teteje"
Én azt nem értettem meg soha és nem is fogom hogy egy ilyen szép eseményt mert kell elbszni ilyen idétlen dolgokkal,táncokkal? Az ilyenekre ott a bolond ballagás ..
Szerintem. De ez a mai generáció nem is várok mást :DD
A zokni jó ötlet, csak egy baj van vele: az első két méteren seggre fog csúszni benne :D
Vannak csúszásgátlós jógazoknik, lehet kapni "lábtyű" és lábujjat szabadon hagyó kivitelben is. Olyat próbáljatok testszínűben keresni neki, de nem lesz túl egyszerű, mert itthon nincs akkora divatja. Meg a kis csúszásgátlók látszódni fognak a talpán, de hát messziről kit zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!