Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szoktatok készülni valamivel...

Szoktatok készülni valamivel mikor átmegy hozzátok egy barátotok? Vagy akár ott is alszik?

Figyelt kérdés

Melyik esetben mivel készültök?

Pl rendrakás, ásványvíz, üdítő, ennivaló, alkohol vásárlás, program kitalálása, beszédtémán gondolkodni stb

2017. okt. 25. 09:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Rendrakás, valami egyszerű kaja, pl. virsli, innivaló, sör, kártya, vagy valami érdekesebb társasjáték, vagy valami jó film. Ezzel.
2017. okt. 25. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ miért jön. Ha csak dumálni akkor kávé, ücsi, rágcsa a minimum.
2017. okt. 25. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha van valami , amit tudom, hogy kifejezetten szeret, akkor azt beszerzem. (Pl van egy baratom, aki imadja a macis gyerekteat) ha nincs konkret, akkor valami egyszeru rágcsával vagy esetleg melegszendviccsel szoktam keszulni. De sokszor van, hogy egyutt sutogetunk vagy dobunk ossze kajat..:) mi tarsasozni nem szoktunk, hanem leginkabb dumàlunk meg zenet hallgatunk, videokat nezunk.

Beszedteman nem gondolkodom elore, mivel minden haverommal vagyok mar olyan viszonyban, hogy nem kell ilyeneken agyalni, jon magatol.

Ha valaki itt alszik, akkor tiszta torolkozovel keszulok.

2017. okt. 25. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Kitakarítom ezt a disznóólat amit szobámnak nevezek, Ezen kívül enni innivaló.

Van egy haverom akivel dumálni meg kockulni járunk össze neki gyenge gépe van nekem meg viszonylag erős és általában megkérdezem hogy látott e valami játékot ami esetleg érdekli és kipróbálná és ha van akkor azt letorr.khm.. beszerzem és kipróbáljuk, nagyjából ennyi, meg általában ebéd.

2017. okt. 25. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, attól függ, miért jön és kicsoda, meg hogy nála mi fogad, ha én átmegyek. Meg aztán van nálunk egy mondás:

- Aztán ha jössz, csak rúgd be a kaput nyugodtan!

- Miért rúgnám be?

- Mér' csak nem üres kézzel jössz?

2017. okt. 25. 11:37
 6/6 anonim válasza:

Kitakarítok, szellőztetek.

Ami kaját, programot illeiti többnyire lebeszéljük elötte. Gyakran vannak olyan filmek amit szeretünk mindketten és megbeszéljük hogy azt nézzük kaja/nasi közben, vagy olyan film amit egyikünk már látott vagy még egyikünk sem, de érdekel mindkettőnket, akkor az lesz a program.

Ha engem látogat, van egy kedvenc levese amit minden alkalommal megfőzök neki mert imádja, emellé pedig valami nasit veszünk a boltban és azt majszoljuk.

Na meg trécselés :D

2017. okt. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!