Mit szóljak vissza neki?
egy dagadt es hulye osztalytarsamrol van szo aki engem egyfolytaba piszlal, tudtok olyan beszolasokat amik miatt a foldik sullyed?
nagyon idegesit mar, vernem ot csak ugy ket fejjel alacsonyabb vagyok

Amivel a legjobban megbánthatod, mert talán eljut a szívéig az az, ha rávilágítasz, hogy csak azért piszkál, mert magával nincs jóban, magát nem tudja elfogadni, mégha mutatja is a határozottat (külöben ha nem így volna, mi oka lenne rá, hogy valakit piszkáljon?).
Bár ez kockázatos, mert ez a fajta rávilágítás néha annyira tud fájni, hogy ezzel fel is bosszanthatod még jobban. De ha van szíve, talán elhallgat és elgondolkozik.

12-11-10? Tippelem a korod..
Tanuld meg elfogadni h piszkálnak és ne erdekeljen, előbb utóbb észre veszi h ő a béna csavo.. ha nem akkor még benabb, és szólj a tanárnak.. egy normálisabb suliba az ilyet kirúgják pár intő utan.. ha ezek nem válnak be akkor ismertesssd vele a súlyát.. utána ha az se jön ösze akkor szard le megjobban, a legrosszabb ha visszaszolsz, mert akkor te is rosz leszel a tanárok szemében.. illetve ha idegeskedos akk rádül és az kicsit fájni fog..
Én kb 7. Előtt tanultam meg ezeket lekezelni
le se.. oket és egy hónap után már együtt szidtuk őket ha beszólt.. illetve abbahagyták

Dagadt disznó, hájpacni, zsíros gombóc, malacka, hájfej.
Ezzel a lelki állapotát képes vagy hosszútávra kikészíteni, akár az is lehet hogy ezek olyan nyomot hagynak benne ami miatt az önbizalmát későbbi években sem fogja tudni helyreállítani. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!