Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit szoljak vissza ismeretlene...

Mit szoljak vissza ismeretleneknek ha beszólnak nekem hogy páwa vagyok?

Figyelt kérdés
Számtalanszor megesett már és nem tudtam semmit se mondani, csak álltam, ilyen esetekre mit mondjak vissza, tudtok jó oltásokat?

2014. okt. 1. 18:52
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Mondd azt hogy: És mivan akkor ha langyi vagyok?

Utálom a páwákat mert undorító ahogy kinéznek, és az a viselkedés...

A férfiasság szégyenei.

2014. okt. 1. 18:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, a humor kategóriába akartad írni.

Egyébként a kérdésre válaszolva: valószínűleg tényleg páva vagy. Ez látszik abból, hogy már a páva szót is w-vel írtad. Gratulálok. Tényleg. Elég nagy oltás lehet már az is, ahogy kinézel.

2014. okt. 1. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is nézz ki normálisan, talán ez lenne a megoldás a problémádra nem gondolod?:)
2014. okt. 1. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit. Vonj vállat és menj tovább. Ha visszaszólsz, akkor tudják, hogy felvetted a sértést.
2014. okt. 2. 10:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó de a suliban is, ga tudják hogy úgysem cinálok semmit egy idő után biztos rájönnik és mindennap porig oltanak
2014. okt. 2. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező.

Alapjaiban véve, benned van a probléma.

Illetve, javarészt a társadalomban is, de ebbe ne menjünk bele, hiszen, ahány ember, annyi elképzelés (már aki rendelkezik saját gondolatokkal, és nem a média által sugárzott, évről évre változó gondolatokat mondja magáénak)

Szóval, ott a probléma, hogy:

A környezetemben lévő páwák, pávák, vagy fene tudja melyik lenne a megfelelő megfogalmazás az általatok követett stílusra, hiszen a páva, mégis csak egy díszes madár..bár sok "férfi" követi példáját, és millió színben pompázik..(na nem probléma, későbbiekben páwaként írom)

Szóval, 3x nekifutásnak:

A környezetemben lévő páwák, és egomancik legnagyobb "előnye" abból származik, hogy teljesen "én" központú a gondolkodásuk, mindenki felett állnak, mindenkinél jobbak, helyesebbek, okosabbak, menőbbek ecetera ecetera lehetne még fokozni, ergo, magabiztosak.

Még ha a magabiztosságuknak semmi alapja sincs, de azok.

Ez a legfőbb "fegyverük"

Amint látom, neked magabiztosságod egyáltalán nincs, nem állsz ki magadért, hagyod, hogy sértegessenek.

Ez semmilyen esetben sem jó, meg kell tanulnod, megvédened magad.

Itt nem arra akarlak biztatni, hogy a következő "beszólónak" verd szét az arcát, hanem arra, hogy állj ki magadért.

Arra lennék kíváncsi egyébként, hogy miért döntöttél emellett a csodálatos "stílus" mellett?

2014. okt. 2. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán ne foglalkozz velük, vagy legalább játsszd meg, hogy nem érdekel. Az őket fogja idegesíteni ;)

Kettes válaszolónak pedig (mielőtt fikáznál másokat kicsit tájékozódj): azt úgy kell írni... (Polus, Árkád, Westend, Aréna)

2014. okt. 13. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!