Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ignorálnak a lányok?

Miért ignorálnak a lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 22 éves fiú vagyok budapestről. Okosnak és átlagosan helyesnek tartom magam. Volt már 5-6 kapcsolatom így "lúzer / szűz sem vagyok". Viszont sokszor tapasztalom azt hogy írok egy lánynak, és megnézi és nem válaszol, vagy ha válaszol akkor is mindig negatív a kimenetele a dolognak. Nem panaszkodni szeretnék csak kérdezem azt nemtől függetlenül, aki tudja a választ hogy mi kell a mai nőknek ? Nem egoizmusból, de vonzónak tartom magam, igaz nem vagyok kopasz kigyúrt 2 méteres állat, akikre a szolis plázacicák buknak kis fehér kutyussal, de akkor mi fogja meg őket ? a szövegem gáz ? Vagy az hogy foglalkozok velük túl egyszerűvé teszi számukra? valami tippet pls :D

2017. okt. 13. 15:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

A neten - mint írtam az első hozzászólásomban - a jócsajoknál van melletted még 200 induló, tehát kb. annyira egyszerű elsőnek befutni, mint a spermáknak a petesejtnél. Ismerkedj élőben és akkor nem kell versenyezned senkivel. Csak te leszel ott és veled szemben az a csinos csaj, akit fel akarsz csípni.

Okés, azért élőben is szükség van egy igényes és magabiztos fellépésre, ha az igazán jó csajokra akarsz ráhajtani.

2017. okt. 13. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Mutasd meg, miket írsz a lányoknak. Így csak a sötétben tapogatózunk.
2017. okt. 13. 17:32
 13/15 anonim ***** válasza:
95%

Azért kötnek beléd itt is, mert negatív a kisugárzásod, provokáló, kötekedő. Nincs semmi értelme a kérdésednek, csak frusztráltságod vezetted le itt, amit mások látnak és ezért belédkötnek.

"egy nő, aki mondjuk csinosabb, kihívóbb milyen alapon utasít vagy fogad el egy fiút"

Itt is, annyira egyértelmű, hogy erre nincs egy képlet, hogy milyen férfit akarnak a nők. Mindenki mást.

" a szövegem gáz ? "

Honnan tudjuk? A szöveged sem láttuk.

Egyszerűen nagyon provokáló a kisugárzásod, ahogy frusztrált vagy és fújjolni akarod a nőket, de ezt "rejtettbe" próbálod megtenni, mintha nem azért jöttél volna ide hogy fikázd őket.

2017. okt. 13. 18:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó gyönyörűen megfogalmazta. Nem is kell ezt tovább ragozni...
2017. okt. 13. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:

A legjobb tanács amit kaphatsz: mutasd magad a lehető leggazdagabbnak. Vegyél egy drágább kölnit, hajápolás, visszafogottabb kardigán/szmoking szerű hosszú ujjas pamut pulóver, szoros fekete farmernadrág, fekete, lakkozott, csillogó, cipőfűző nélküli cipő.

Hajrá!

2017. okt. 13. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!