Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ignorálnak a lányok?

Miért ignorálnak a lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 22 éves fiú vagyok budapestről. Okosnak és átlagosan helyesnek tartom magam. Volt már 5-6 kapcsolatom így "lúzer / szűz sem vagyok". Viszont sokszor tapasztalom azt hogy írok egy lánynak, és megnézi és nem válaszol, vagy ha válaszol akkor is mindig negatív a kimenetele a dolognak. Nem panaszkodni szeretnék csak kérdezem azt nemtől függetlenül, aki tudja a választ hogy mi kell a mai nőknek ? Nem egoizmusból, de vonzónak tartom magam, igaz nem vagyok kopasz kigyúrt 2 méteres állat, akikre a szolis plázacicák buknak kis fehér kutyussal, de akkor mi fogja meg őket ? a szövegem gáz ? Vagy az hogy foglalkozok velük túl egyszerűvé teszi számukra? valami tippet pls :D

2017. okt. 13. 15:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%
Térj vissza az élőben történő ismerkedésre. A neten túlkínálat van pasikból, így már a ronda csajok is válogatnak. Élőben meg pont a fordítottja áll fenn: Marha sok jócsaj és kevés jópasi van. Használd ki.
2017. okt. 13. 15:55
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
okosnak tartod magad pedig nem vagy az :D
2017. okt. 13. 15:56
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Ehh... Verciki, hogy a kérdésekben+ leírásban ott a válasz és nem veszed észre. Induljunk ki az összehasonlítási alapból: nem vagy annyira kigyurva, hogy a pláza cicák radinduljanak, ergo neked pláza cica kell. Ebből arra a következtetésre jutok, hogy rossz csajtipust közelítesz meg. De ez csak az én véleményem. Nekem ebből a leírásból ez jött le. Szerintem nem csodálkozz... Gondolom gáznak tartod a "mezei" csajokat, akik nem rakják ki a csocseiket, hasukat. Hát így jártál barátom.

Egyébként csak mellékesen megjegyzem, h pl én rohadtul teszek arra, hogy ki van kigyurva és ki nem. A Párom sincs kigyurva és pont nem érdekel. A legfontosabb az attitűd.

2017. okt. 13. 16:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Ja meg annyi. Igen, a plazacicusok nem az szamit, hanem h mélyen a zsebedbe nyílik. UI. Telorol vagyok bocsi a hibakert
2017. okt. 13. 16:17
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

ez több sebből vérzik

1., minden nőt egy kalap alá veszel, pedig mindenkinek más kell, ismerd meg őket, és max aztán nyomulj

2., ha csak a szolis plázacicákra hajtasz, akkor nem feltétlen leszel sikeres, mert nekik általában ezer pasi nyalja a s ggüket..szóval vedd észre azokat a lányokat is, akik nem "tökéletesek".

sok sikert!

2017. okt. 13. 16:18
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
5-6 ? nem volt ott egy sem, ez azert nem olyan nagy szam, hogy az ember ne tudja hany lukat latott :D
2017. okt. 13. 16:21
 7/15 anonim ***** válasza:
22%

22 éves fiú :) a lányok férfit keresnek.

Én sem állok le 20 éves gyerekekkel.

2017. okt. 13. 16:23
 8/15 anonim ***** válasza:
27%
Azért ignoralnak, mert egy fiúcska vagy. :) Nekem sem kellenél... Ezután a leírás után pláne nem. Ha pláza cicát akarsz akkor puncs.hu a barátod. Csókszi Lúzer.
2017. okt. 13. 16:26
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ez a sok támadás az irányoban. Először is az ízlésemből kifolyólag (és persze koromból ami teljesen természetes) a szexi lányokat preferálom, akik igen részben beesnek a "plázacica" kategória alá. Én csak a pszichológiáját kutattam hogy egy nő, aki mondjuk csinosabb, kihívóbb milyen alapon utasít vagy fogad el egy fiút. Semmi rosszindulat nem volt bennem senki felé, mindenki más és mást szeret. Nem értem miért kell fiúcskának nevezni minden alap nélkül és bántani azért mert próbálom kitalálni hogy közeledhetnék a számomra tetszetős nőknek. No mindegy, csak gondoltam rávilágítok arra hogy ez az oldal ilyen hogy valaki megkérdezi hol vehet aranyhalat és 3 kommenttel lejjebb már ***nak nevezik és ****anyázzák. A provokatív kommenteket jelentettem, a hasznos válaszok zöld kezet kaptak, és köszönöm nekik.
2017. okt. 13. 16:43
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Itt hol volt provokatív komment? Áruld már el legyszives.

Mit vártál? A plazacicak ostobák, társadalmilag 0 a megbecsultseguk, a szememben te is ezt a vonalat képviseled. De a kommentekből kiindulva mások is. Ez van. Felvettél egy szerepet, akkor vallald. És igen, a gyakorin megkapod amit az emberek gondolnak. Új vagy vagy mi, hogy ezzel nem vagy tisztában?

Amúgy a kérdésedre a válasz: legyen iphoneod, starbucksos kávé a kezedben, 1milka a folyoszamladon és lesz pláza pipid. De elég ciki h ezt eddig nem találtad ki.

Amúgy egy nem plazapics is tud szexi lenni. De úgy érzem, meg nem láttál igazi nőt. Ezt gyorsan potold. Csa

2017. okt. 13. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!