Rosszul tűröm, ha valaki rámmászik Facebook-on. Hogy kerüljem el az ilyesmit?
Figyelt kérdés
Pl egy társaságba kerülök valakivel, utána bejelöl, amit én nem is szeretnék, és nem tudom átállítani olyanra a fiókom, hogy senki ne jelölhessen. A legszigorúbb opció is lehetővé teszi, hogy ismerősök ismerősei bejelöljenek, nem visszaigazolni meg már kínos, és így a rendszer kitesz ennek a kínos dolognak. A fiókra üzenetváltás miatt van szükségem, mert a családtagjaim és a közeli barátaim csak ezt hajlandók használni.És más nincs is fent nálam. Fodrász, kozmetikus, meg ilyen munkakapcsolatok még, akikkel meg kell oldani a hatékony kommunikációt. De még így is érnek ilyenek. Most is egy faszi úgy jelölt be, hogy közös ismerős megmondta neki, hogy én vagyok én (nem is saját névvel vagyok fent, nehogy rámtaláljanak az irritáló ismerősök), de még így sem tudom kivédeni ezt. Ez a barom is elkezdett egyből LOCSOGNI cseten, amitől kb idegrohamot kapok, akárki is csinálja. Meg ilyen hülye videohívások is jöttek tőle, úgy, hogy én válaszra sem méltattam, eleve már az nagyon zavaró volt, hogy bejelölt. És ez nem az első eset. Rgyáltalán nem szeretem, ha bárki is keres, legyen szó telefonról, vagy chatről, nem szeretek ígykommunikálni másokkal, az infantilis integető meg mosolygó emotikonoktól vagymiktől meg falnak megyek. Azt sem értem minek jelölgetnek, hiszen nyilvánvaló, hogy nagyon privátan akarom tartani az oldalam. Összesen 8 ismerősöm van, ezek közül 4 családtag, 2 gyerekkori barát, további 2 pedig olyan, akiknek a szolgáltatásait igénybe veszem és ott lehet vele időpontot egyeztetni (fodrász). Mit lehet tenni ezellen? emiatt nem akarok lemondani erről a kommunikációs csatornáról, de ezek a hívatlan vendégek már olyanok, mint a kéretlen levélszemetek, vagy az ajtón kopogtató biztosítási ügynökök. Oké, egyszeráen ne jelöljek vissza. De én azt sem szeretném, hogy egyáltalán jelölnitu tudjon a locsogó , kellemetlenkedő szegről-végről ismerős.2017. okt. 12. 14:07
11/16 anonim válasza:
Nem kell visszajelölni. Ha elfogadod, persze, hogy azt hiszi, hogy szólhat hozzád.
12/16 A kérdező kommentje:
Persze, szólhat, ha FONTOS, pl valamit meg kell beszélni. Az időnkénti, elsősorban gyakorlati célú kapcsolattartás elfogadása nem engedélyezi automatikusan ezt a fajta viselkedést. Legalábbis az én etikettemben. Nem visszaigazolni meg szerintem udvariatlanság.
2017. okt. 13. 14:25
13/16 A kérdező kommentje:
Pláne nem, hogy VIDEOHÍVÁSOKAT indítson.Úristen. Miben lehetett ez a szerencsétlen? Anyámnak sem vennék fel videohívást. Teljesen beteg az egész Facebook.
2017. okt. 13. 14:27
14/16 A kérdező kommentje:
Életemben egyszer videochateltem, a volt barátommal, akivel akkor évek óta együtt voltunk, együtt is éltünk, és épp Mongóliában volt. Na erre mondjuk jó lehet az a vacak. De egy tökidegen barom hülye fején mit nézzek? Basszus tényleg nagyon kiakadtam ezen :D
2017. okt. 13. 14:31
15/16 anonim válasza:
Én egy tökidegen barmot még udvariasságból sem jelölnék vissza.
16/16 A kérdező kommentje:
Azt én sem, írtam, hogy ezek ilyen szegről-végről ismerősök. Vagyis legalább 2-3x már voltunk egy társaságban, vannak közös ismerőseink, tudják, ki vagyok, meg én is ismerem őket. És ez nekik elég.
2017. okt. 14. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!