Rosszul tűröm, ha valaki rámmászik Facebook-on. Hogy kerüljem el az ilyesmit?
Te jó Isten, mintha magamat olvasnám.
Imádlak, nem akarsz barátkozni? NEm foglak bejelölni facebookon, ígérem :DD
Viccet félretéve: nem tudom, telefonon hogy működik, mert nálam még a fő fb app is le van tiltva rajta... de nem tudod kikapcsolni magad úgy, mint a gépen?
Nálam csak az jött be az ilyen idióták ellen, hogy teljesen kikapcsoltam a chatet és csak azzal kommunikáltam, akivel tényleg akartam. A többitől személyesen elnézést kértem, mondván, hogy nem szoktam használni a cuccost... ami nagyjából igaz is, mert nálam is csak arra kell, ha sürgősen üzenni kell egy családtagnak. Rövid időn belül abbahagyták a "locsogást" :)
Amelyik nem, azt meg egyszerűen kitiltottam.
Szerintem viszont nincs olyan opció, hogy ismerősök ismerősei ne jelölhetnének. Nálam is minden ki van kapcsolva meg tiltva, mégis megtalálnak.
Szar ügy ez a facebook, nemrég kellett megszabadulnom a legjobb barátnőmtől, mert csak ott volt hajlandó kommunikálni. Én meg pont ott nem.
3as válaszadó: leírtam, miért nem tehetem meg, hogy nem megyek fel. Ha nem megyek fel naponta legalább fél órára, anyám riadóztatná az interpolt. Család, barátok, üzleti ügyek múlnak ezen.
4es: köszi a választ, zseniális megoldás a chat szelektív tiltása :D ez lesz a megoldás. És jó tudni, hogy nem csak én vagyok helikopter :D
Mindenki azt kapja amit èrdemel kedves kèrdező. :)
Oh valakit leszarnak a lányok. :OOO
Kedves kérdező! Meg értem a felháborodásodat de azért nem kellene ennyire dühösen viselkedni mintha valami orbitálisan nagy katasztrófa történt volna.
Nem kötekedek csak úgy értettem hogy lehet rá találni meg oldást de azért nem kell ennyire indulatosan viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!