Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek engem miért nem...

Szerintetek engem miért nem szeretnek az emberek?

Figyelt kérdés

Folyton elhiszem hogy vannak akik szeretnek de idővel mégis csalódnom kell bennük. Miért??

17/l

2017. okt. 8. 23:38
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
A kedves emberekkel mindig kib*sznak. Szard le az embereket, ne vágyj a szeretetükre, szeresd magad és a családod:D
2017. okt. 8. 23:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a bulát tudod hajtani, akkor szerintem rejszolj egyet ès maradj csendben. Mindannyian jobban járunk:)
2017. okt. 9. 00:03
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Valószínüleg jobban rávilágítottam a lényegre, mint te a közhelyszótárba való okosságaiddal. Amúgy sem tanácsot kért a kérdező, hanem az okokra kíváncsi. Nah már most én tényleg szeretek segíteni az embereken, és az alapján a 2 sor alapján amit elárul magáról a kérdező, ez a legjobb amire telik. Talán neked is tudok adni egy tanácsot: a politikai nézeteidet nem muszáj a kirakatba tenni, így az emberek se fognak idegenkedni attól, hogy jobban megismerjenek.
2017. okt. 9. 00:13
 4/10 anonim ***** válasza:

1. ilyenek az emberek

2. hagyod hogy megtegyék

3. túlreagálod

2017. okt. 9. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Először is: Nem kértem a tanácsod, de azért köszönöm. Másodszor: Nem hinném, hogy ismered a politikai nézeteimet, de értem mire gondolsz. Harmadszor: Ha egy értelmes ember vagy, akkor ehhez mérten adj tanácsot, mert a fent említett tippeidet még humorosnak sem lehet nevezni.
2017. okt. 9. 00:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat bar ugyerzem van elég bulám
2017. okt. 9. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Érzed, vagy tudod is? Ha úgy van, akkor az összes többi probléma orvosolható. ;)
2017. okt. 9. 00:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy ez minden bajt megold?
2017. okt. 9. 00:36
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Én kedvellek
2017. okt. 9. 01:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy tömegbirka.
2017. okt. 9. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!