Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem szeretnek az emberek?

Miért nem szeretnek az emberek?

Figyelt kérdés
Van vagy 20-30-40 ismerősöm, sosem szoktam kimozdulni (főleg nem nyáron), viszont egyik se ír rám, csak ha kell valami (mikor lesz mi, mi mit jelent). Elegem van, az összeset lelőném a fenébe hogy "Baz*meg ilyenkor jó vagyok"? De bulizni/piálni/du*ni azt mindegyik tud, közben 9. osztályban sokan alig kapták meg a kettest, de menőznek.. Vagy én vagyok ennyire begyömpösödött, hipster köcsög kocka g*ci? 16/F

2015. jún. 16. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Még egy sorstárs... hát keress egy normális barátot (ne havert), nem, nem vagy begyöpösödött, csak normális.
2015. jún. 16. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Most mi is a problémád pontosan?
2015. jún. 16. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Az hogy csak kihasználják.
2015. jún. 16. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
ha sosem mozdulsz ki akkor mit vartal?
2015. jún. 17. 07:51
 5/6 anonim ***** válasza:

"Van vagy 20-30-40 ismerősöm, sosem szoktam kimozdulni (főleg nem nyáron), viszont egyik se ír rám, csak ha kell valami"

Te is írhatsz nekik...am meg ők tehetnek róla, hogy te nem vagy senkinek fontos? miért másban keresed a hibát? nem véletlen vagy ennyire értéktelen számukra...szerintem nem ők tehetnek erről...

2015. jún. 17. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is sok ilyen "barátom" van, akiknek csak akkor kellek, mikor szarban vannak, de az ilyenekre nem éri meg annál több idõt szánni, mint hogy megadod nekik, amit akarnak. Ha õket ez teszi boldoggá, hát legyenek boldogok a lelki szegények.

Te ennél normálisabb és értékesebb vagy, keress olyan társaságot, ahol értékelik azt aki vagy.

Az, hogy szeretet vesz körül, nem feltétlen azt jelenti, hogy buliztol, piáltok na meg d*gtok. Talán még õk sem tudják, hogy valójában mennyire kevés valódi szeretet van az életükben és habár most önfeledt boldognak tûnnek, késõbb ez azért vissza fog csapni...

Talán jó barátságot tudnál kialakítani olyanokkal, akik veled egy cipõben járnak vagy mindenesetre hasonlóan tisztán gondolkodnak.

2015. jún. 17. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!