Rékuu97 kérdése:
Miért nem szeretnek az emberek?
Figyelt kérdés
engem miért nem szeret senki?? Egy barátnőm vagy haverom sincs. Akik eddig a barátaim, barátnőim voltak, azok később mindig eltávolodtak tőlem. Ha valakit megbántok, utána mindig bocsánatot kérek tőle. Facebookon sem ír soha senki. Élőben sem beszél velem soha senki, levegőnek néz folyton mindenki vagy aki nem az csak szívat. Előző iskolámban is mindenki csak szekált és az okát sem tudom. Pasikat sem érdeklem, egyszerűen mindenkinek ellenszenves vagyok. Aki meg nem ismer az is keresztül néz rajtam..örülök ha a családom néz valamibe. Társaságba én vagyok az utolsó akivel foglalkoznak. Ha én kezdeményezek, néha elvanna velem, de utána ugyanúgy nem érdeklem őket. Miért van ez? Nagyon el vagyok keseredve emiatt...mintha az egész világ utálna. Nincs velem semmi baj, kedves vagyok mindenkivel, nemis vagyok egy rémség, buta vagy egoista sem vagyok. nem értem mivel érdemeltem ezt ki. :(2015. febr. 28. 16:10
1/6 anonim válasza:
Ha komolyan mindenkinek ellenszenveszes vagy a környezetedben, akkor valószínű, hogy benned van a hiba, mert olyan nincs, hogy valaki mindenkinek simán csak unszimpatikus.Először keresd magadban a hibát.
De az is lehet, hogy egyszerűen rossz a körülötted lévő társaság és nem illesz bele.Konkrétumok nélkül csak találgatni tudok.
2/6 anonim válasza:
Nincs benned semmi hiba, velem is ugyanilyenek az emberek. Van hgoy az embereknek nem tetszik a normális ember. Ez van, meg kell szokni, én már nem foglalkozom vele.
3/6 anonim válasza:
Velem is ez van sajnos, csak én tudom az okát. Ronda vagyok, mint a bűn.
4/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy eltúlzod?
Vagy csupán így érzed?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Lehet hogy nekem is vannak rossz tulajdonságaim, mindenkinek vannak. De nem tudom hogy a kisugárzásom olyan rossz lenne-e. Kicsit talán félénkebb vagyok vagy csendesebb (nem vagyok nagypofájú mindenbe beleszólok, belekötök ember), de szerintem pont ez a jó. Vagy nem? Nem tudom :( attól még akkor is szerethetnének legalább egy-két ember. Lehet hogy nagypofájú lánynak kéne lennem aki hangos és kimondja a véleményét, hát nem tudom. Nem tudok ilyen lenni sajnos
2015. febr. 28. 18:38
6/6 A kérdező kommentje:
Eltúlozni nem hiszem hogy eltúlzom. Senki nem ír senki nem keres sose, (pedig én sokszor keresem az embereket, hívom el őket talizni vagy valami), mind hiába. Élőben meg szinte hozzám se szólnak. Köszönni is alig bírnak
2015. febr. 28. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!