Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szeretnek az emberek...

Miért szeretnek az emberek beledurvulni egy nézeteltérésbe? Amikor próbálám a dolgot elpuhítani rá kontráznak durvákat.

Figyelt kérdés

Amikor valaki nem úgy gondolta ahogy én, és eltérő lett a véleményünk, vagy a végeredmény, akkor mondom, hogy nem így akartam, meg így jött ki, és akkor próbálnám a vitát elcsitítani, lenyugtatni a másik felet elnézést kérek, ne haragudjon stb. És erre rá kontráznak, mintha nem akarnák elfogadni, hogy sajnálom a dolgot, hogy félre értette, vagy valami! És mondom, hogy felejtsük el, semmi baj!

Ilyenkor: "Nem! Mondjad mondjad! Mit akartál mondani? Mondjad! Akkor te hogy csináltad volna?! Ha te azt hiszed hogy..."

Miért csinálják ezt?

Én nem szeretek veszekedni, és próbálom a kialakult feszültséget kezelni, de a másik fél még elkezdi magát hergelni!

Most mit csináljak ilyenkor?

2014. febr. 13. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Elő egy széklábat, és jól töröld vele képen az illetőt.

Direkt provokálni akar, és le akar gyűrni, és mivel meghunyászkodsz, könnyű prédának tűnsz az állatja szemében.

Alantas emberi ösztönre vall, tehát így is kell elfojtani.

2014. febr. 13. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak ki akarják beszélni a dolgot, és nekik pont az a provokáió, hogy szerintük terelésképpen egy sajnálommal rövidre akarod zárni a témát.
2014. febr. 13. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!