Leülök és válaszolgatok, és egyszer csak rájövök, már mióta itt ülök, elcsináltam egy csomó időt, hasznosabbat is lehetne ezalatt csinálnom. Ilyenkor bosszant, de másnap újra csinálom.
2017. szept. 30. 14:46
1/10 anonim válasza:
"Elcsináltam egy csomó időt"
Mi van?
2017. szept. 30. 14:47
2/10 anonim válasza:
Sajnos én is ugyanezt csinálom és nem tudok leszokni róla.
2017. szept. 30. 15:15
3/10 anonim válasza:
Én is így vagyok, bár "hasznosabbat" nemigen csinálhatnék :D Se barátok, se barátnő, zéró társasági élet... :'D
2017. szept. 30. 15:45
4/10 anonim válasza:
Már egyre kevesebbet. Mintha gyülölködőbbek lennének az emberek. Nem megoldást keresnek, inkább azt válaszolják: dobd ki, felejtsd el, szakíts vele, hagyd a fenébe, költözz el. Nem kellene pedig mindent felégetni, de úgy látszik, ez most a divat.
2017. szept. 30. 16:47
5/10 anonim válasza:
Én már egyre ritkábban válaszolok, pont azért amit az előttem lévő is írt. Viszont olvasni az oldalon még mindig sokat szoktam, de hát van hogy összesen ennyi interakcióm van egy nap az emberekkel.. :"D
2017. szept. 30. 17:06
6/10 anonim válasza:
Én sokszor egész nap a gép előtt ülök:(
Általában pihenni járok fel - igen, néha elszalad az idő.
De ha nem ülök amúgy is a gép előtt (akár hónapokig), akkor egyáltalán nem hiányzik.
Egy-egy kérdést és a válaszokat olvasva mindig szélesebb lesz a látóköröm, mint azt előtte gondoltam volna:D
2017. szept. 30. 17:33
7/10 anonim válasza:
Én csak akkor bhassok el itt sok időt, ha semmi mást nem tudok csinálni.
Most pl. beteg vagyok, meló nincs, kimozdulni nem tudok, szóval marad az, hogy itt trollkodok :D
2017. szept. 30. 20:27
8/10 anonim válasza:
Az a baj ha rendszeresen csinálod.
Minden nap ezt csinálod?
2017. okt. 1. 14:44
9/10 anonim válasza:
Hasonló vagyok:(. Ha lenne családja az embernek, akkor tuti nem ezzel foglalkoznék. Bár most tanulok is munka mellett, mégis hagyok erre is időt, várom, hogy jöjjön üzenet, stb. Talán mert függővé vált az ember tőle.
2017. okt. 1. 14:54
10/10 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok.
Szerintem foglaljátok el valami mással magatokat.
Pl én reggel az első dolog, hogy megnézem írtak e. Ha nem, akkor majd suli után vagy közben is megnézem. Aztán este. :)
Én is szánok minden nap időt a gyikre, de beosztom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!