Hogy tudnék kevesebbet beszélni?
Bárhol, bármikor, bárkivel képes vagyok beszédbe elegyedni. Nagyon kedves és megnyerő a modorom, mindig mosolygok, pozitív energiát sugárzok, ezért mágnesként vonzom az embereket. Nagyon sok ismerősöm van, sokan már messziről mosolyognak, köszönnek, jönnek oda hozzám.
Félreértések elkerülése végett annyit tudni kell, hogy nem vagyok Facebook-on, tehát nem netes ismerősökről van szó.
Miért nem bírom ki, hogy ne beszélgessek emberekkel? Idegenekkel is.
Még egy egyszerű labor vérvételnél is azon kapom magam, hogy már 5 perce beszélgetünk az asszisztenssel, és már az autóknál tartunk, vagy a 85 éves bácsival a "migráncsokról" beszélgetünk, vagy a boltos csajjal a filmekről, de piacra se tudok úgy kimenni, hogy 2-3 árussal, ismerőssel ne traccsolnék el picit.
Utólag sokszor elgondolkozom magamon, hogy ez most miért kellett. Semmi ciki, semmi kínos nincs ebbe, csak látom, hogy ez már nem szokás, de nálam ez csak úgy jön, egyáltalán nem tudatosan akarok beszélgetni.
Nőkkel már nem is nagyon szeretek beszélgetni, mert félreértik, és többet szeretnének. Képtelenek felfogni, hogy én ilyen vagyok a 80 éves bácsikkal, a 20 éves srácokkal és a 4 éves kislányokkal is, és nem csak őket tüntetem ki a kedvességemmel, és nem azért beszélgetek velük, mert hajtok rájuk.
Hogy fogjam vissza magam? Hogy tegyek tapaszt a számra?
Idegen kutyák, gyerekek reakcióját rád megfigyelted?
Próbáld ki ;)
Ők tisztábban érzékelnek, nem gondolnak rólad semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!