Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen most az élet Magyarorsz...

Milyen most az élet Magyarországon?

Figyelt kérdés

Határontúli vagyok, jelenleg pedig külföldön (Németország) végzem az egyetemet. Már gondoltam rá, hogy ha egyszer úgy alakulna, haza kell mennem vmiért, akkor inkább mennék Magyarországra, mint vissza a szülővárosomba.

Többször jártam Budapesten turistaként, így az egész város nagyon tetszik, bár 1-1,5 hétnél többet még nem töltöttem el ott.

Milyen az élet most arrafelé?

Külföldi diplomával (fordító), 3 perfekt idegennyelvvel lenne esélyem valamilyen állásra?

Nyáron megyek haza a szüleimhez egy kis időre, de biztosan megállok Budapesten is néhány napra, nagyon szeretem a város hangulatát

2017. szept. 29. 13:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Na igen, egy nemzetközi cégnél mérnöknek lenni nyilván diploma és nyelvtudás nélküli munka :)

Az egyetlen, amivel némi pénzt lehet keresni, az az IT, de ott is szerencsésnek kell lenni, mert a sógorom örül, ha veri a nettó 200-at vele.

Külföldön természetesen azt is négyszeresen fizetik.

Iszonyat elvakultnak kell lenni, hogy valaki ezt az országot bármilyen szempontból élhetőnek lássa.

2017. szept. 29. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!